Fanovi u šoku

Nova (neočekivana) romansa: Što znamo o vezi Kylie Jenner i Timothéeja Chalameta?

Paparazzi su snimili Range Rover 25-godišnje Kylie Jenner parkiran ispred njegove vile na Beverly Hillsu, a internet ih već naziva: Kylothée.

Kylie Jenner i Timothée Chalamet novi su celebrity par, tvrdi nekoliko izvora, iako par još uvijek nije viđen zajedno u javnosti. Jedan od "dokaza" koji govori o njihovoj vezi su paparazzi fotografije automobila reality zvijezde i poduzetnice parkiranog ispred kuće slavnog glumca. Iako se ni par nije oglasio o navodima o romansi, navodno su zajedno u tajnosti već posljednjih nekoliko mjeseci - barem ako je vjerovati Instagram profilu Deux Moi, iza koje se skriva anonimna osoba koja otkriva sve celebrity tajne - i najčešće nije u krivu!

image

Paparazzi fotografije snimljenje ispred glumčevog stana

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vijest o njihovoj vezi objavljena je na profilu početkom travnja ove godine - i iako je u početku većina sumnjala u informaciju da je ovaj par zaista u vezi, nakon objavljenih fotografija počelo se vjerovati suprotno. Kylie i Timothée zajedno su viđeni još na pariškom Tjednu mode u prosincu, na reviji dizajnera Jeana-Paula Gaultiera, a oboje su stigli i na Vanity Fair party nakon dodjele Oscara.

image

Timothee Chalamet

LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Inače, Kylie je u prosincu prekinula vezu s reperom Travisom Scottom, s kojim ima dvoje djece: petogodišnju kćer Stormi Webster i14-mjesečnog sina Airea. Par je u nekoliko navrata prekidao, a kako je kazao izvor blizak paru, njih dvoje, iako surađuju kada je riječ o odgoju djece, potpuno su različiti. "Kylie je fokusirana na djecu i na svoj posao, nije tip za lude izlaske, a Travis voli partijati. Njih dvoje imaju različite prioritete".

image


Kylie Jenner

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Posljednje informacije dobio je američki People, za koji je jedan od izvora potvrdio da se Kylie i Timothée zaista viđaju te da se trenutno žele bolje upoznati. Neki korisnici društvenih mreža i dalje su sumnjičavi pa navode kako se cijela priča poklopila s izlaskom treće sezone reality showa "The Kardashians", te da je riječ o PR potezu... Dok se službeno ne potvrdi ova vijest o novom paru koji je za mnoge - nespojiv, Twitterom se šire memeovi na račun Kylie i Timothéeja.

Linker
25. travanj 2024 18:56