ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
šuška se, šuška

Nova ljubav nakon gorkog razvoda? Kevin Costner viđen u zagrljaju s glazbenicom

Slavni glumac bio je gost se humanitarnom teniskom turniru na otoku Necker gdje je slavna američka kantautorica prikupljala donacije za svoju zakladu Inspiring Children Foundation.

Slavni glumac bio je gost se humanitarnom teniskom turniru na otoku Necker gdje je slavna američka kantautorica prikupljala donacije za svoju zakladu Inspiring Children Foundation.

Nakon prilično gorkog razvoda od dizajnerice Christine Baumgartner s kojom je proveo u braku 18 godina i dobio troje djece, Kevin Costner čini se, našao je novu simpatiju. Radi se o američkoj glazbenici Jewel s kojom se nedavno družio na karipskom otoku Necker koji je u vlasništvu Richarda Bransona. Tamo je naime, održan humanitarni teniski turnir, a prikupljene donacije išle su za njezinu humanitarnu zakladu Inspiring Children Foundation. Ovih dana iscurile su fotografije s tog opuštenog druženja koje je objavio američki portal TMZ na kojima se vidi kako Costner često drži ruke oko struka pjevačice pa čak i kada je držala govor nakon turnira. Pjevačica je fotografije s otoka Necker objavila i na svom Instagramu gdje se zahvalila Costneru kao mentoru djece koja su s njima boravila na otoku. No zajedničku fotografiju nije objavila.

Nedavno rastavljeni glumac i pjevačica poznata po hitu ‘‘Hands‘‘ čak su i zajedno doputovali na Karibe, a tamo su proveli cijeli tjedan. Nekolicina gostiju koja je sudjelovala na turniru, američkim medijima navodno je otkrila kako nema sumnje da se među Costnerom i Jewel dogodila romansa, no par se o tim šuškanjima još nije oglasio. Jewel je inače stara isto kao njegova bivša supruga, ima 49 godina i također je plavuša. Njezin romantični glas i nježne balade donijele su joj četiri nominacije za Grammyja, svojedobno je bila u vezi s Seanom Pennom i radila je muziku za njegov nezavisan film ‘‘Čuvar prijelaza‘‘ s Jackom Nicholsonom u glavnoj ulozi, prodala je više od 30 milijuna ploča i mama je 12-godišnjeg sina Kasea kojeg je dobila u braku s rodeo kaubojem Tyjem Murrayjem.

image

S djecom i bivšom suprugom koja ga je iznenadila zahtjevom za razvod, a još više velikim apetitom prema njegovim financijama

BARRY KING/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 09:05