Ostao u šoku

Noela Gallaghera zaprepastilo kad ga je djevojka pitala čim se bavi, njegov odgovor je sve

Britanski glazbenik slavan je od sredine devedesetih kada je njegov band Oasis doživio uspjeh, nakon razlaza benda nastavio je graditi solo karijeru, a sada promovira novi album.

Slavni britanski glazbenik koji je obilježio živote mnogim generacijama, suočio se s noćnom morom većine poznatih ljudi. Noel Gallagher iskreno je priznao da je ostao zabezeknut nakon što ga je jedna djevojka pitala - čime se bavi u životu.

Bivši član legendarnih Oasisa, koji je i nakon raspada benda te kolosalne svađe s bratom Liamom, nastavio graditi solo karijeru gostovao je u radijskoj emisiji. U ugodnoj atmosferi na Absolute Radiju, opustio se i počeo pričati i neke neugodne stvari, među njima je svakako i činjenica da mlađe generacije nemaju pojma tko je on.

"Svakog četvrtka možete me naći na West Endu, ali ne na pozornici, najčešće sam u Firehouseu gdje pričam gluposti s nekime", krenuo je objašnjavati glazbenik kako su izlasci i druženja i dalje velik dio njegova života i stila.

"Neku večer me u Firehouseu netko pitao čime se bavim. A ja sam stao... nisam znao što bih rekao", iskreno je nastavio Noel, no tek tada je postalo zanimljivo.

"Pa, nisam znao što da odgovorim, jer nitko me to nikad prije nije pitao. Bio sam kao: ‘Stvarno?‘", kazao je Gallagher napravivši grimasu te je počeo pjevušiti jednu od najpoznatijih pjesama Oasisa "Don’t Look Back in Anger".

image

Noel Gallagher

STEVE BEALING/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Cura je rekla: ‘I, što ti radiš?‘, a ja sam rekao nešto kao: ‘Mijenjam ljudima živote na bolje‘. Pa je pitala: ‘Oh, radiš u medicinskoj profesiji?‘, odgovorio sam s - recimo", prepričao je glazbenik. Tada je priznao da ga je taj razgovor istinski zapanjio i zaprepastio.

"Bio sam kao, guglaj ljubavi, samo upiši: ‘Noel Gallagher’, ‘High Flying Birds‘ ili ako hoćeš ‘Oasis”. Pretraži i ‘Liam Gallagher‘, vjerojatno će ti izaći moja slika", nastavio je glazbenik ne propustivši priliku da bocne brata.

Linker
19. travanj 2024 19:50