Lara Stone

 Shutterstock Editorial
TEŠKI PRVI DANI

Nizozemska manekenka otkrila da su prvi dani s drugim djetetom bili puni neizvjesnosti

Podijelivši fotografije svoje bebe na društvenim mrežama, Lara Stone je otkrila da prvi dani nisu bili bezbrižni.

Podijelivši fotografije svoje bebe na društvenim mrežama, Lara Stone je otkrila da prvi dani nisu bili bezbrižni.

"Tako smo sretni što je sada kod kuće s nama, i svi ga jako volimo", objavila je 39-godišnja Lara Stone na svojem Instagram profilu, uz fotografiju novorođene bebe, imena Bob. Nizozemski supermodel prošloga je tjedna dočekala svoje drugo dijete, prvo sa suprugom Davidom Grievsonom. Nakon "vrlo zastrašujućih" nekoliko dana na intenzivnoj njezi njihov je sin napokon kod kuće, a fotografija koju je objavila prikazuje bebu u bolnici, pričvršćenu na brojne cjevčice i žice dok joj leđa čuvaju ruke njezinih roditelja. Obožavatelji su podijelili manekenkinu sreću u komentarima i uputili svoje dobre želje.

Lara Catherina Stone već je majka 10-godišnjeg sina Alfreda s bivšim suprugom, 51-godišnjim književnikom, glumcem i komičarom Davidom Walliamsom, a svoju je drugu trudnoću otkrila tek u svibnju nakon što je uhvaćena u šetnji Londonom. Svog drugog supruga, građevinskog poduzetnika iz Londona, također imena David upoznala je na Tinderu još 2018., a potvrdila je njihovu vezu u veljači 2020. svojim ogromnim dijamantnim zaručničkim prstenom na Gymkhana VIP večeri u Mayfairu. Manekenka je 2021. otkrila i da će se udati za svog novog odabranika, a s obožavateljima je podijelila crno-bijele fotografije uz koje je napisala: "Ovog ću se vikenda udati za svoju ljubav!"

David joj je bio prva ozbiljna veza nakon što se 2015. godine rastala od Davida Walliamsa. Lara i Walliams započeli su vezu 2009. godine, a zaruke su objavili samo četiri mjeseca kasnije. Imaju 10-godišnjeg sina Alfreda, a navodno je David podnio zahtjev za razvod navodeći kao razlog Larino "nerazumno ponašanje". Njihov je sin držan podalje od svjetla pozornosti i društvenih medija, što su roditelji zajedno odlučili, a bilo je teško budući da su oboje medijski eksponirane ličnosti.

Lara se manekenstvom počela baviti sa samo 12 godina kada su je otkrili u pariškom metrou tijekom obiteljskog odmora, a sudjelovala je na natjecanju Elite Model Look 1999. sa samo 15 godina. Radila je kao model za Givenchy, Calvin Klein, Belstaff, Just Cavalli i H&M.

image

Lara Stone je 2014. u Dubrovniku snimala editorijal za Vogue, fotografirao ju je Mario Testino

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Linker
28. travanj 2024 02:21