- / Zuma Press / Profimedia
Jedva čekamo vidjeti

Nitko kao ona! Madonna priprema film o svom burnom životu i ništa ne prepušta slučaju

Pjevačica će napisati, režirati i producirati film o svom vlastitom životu i karijeri, a kako je najavila, okružit će se timom vrhunskih ženskih profesionalki iz svijeta filma kako bi joj pomogle u nekim aspektima posla.

Kada se govori o stvaranju Madonninog biografskog filma, legenda pop glazbe doslovno je uzela stvar u svoje ruke. Duljina njene karijere broji se u desetljećima, a kraljica popa odlučila je sama javnosti pokazati kako je izgledao njezin put do statusa vladarice pop scene.

Madonna će režirati film, a također će sudjelovati i u pisanju scenarija sa scenaristicom Diablo Cody. Ova Oskarom nagrađena autorica stoji iza hit filmova nezavisne scene "Juno", "Tijelo lijepe Jennifer" i "Mlađa punoljetnica", a spoj nje i Madonne na stvaranju novog filma zaintrigirat će sve filmske sladokusce, kao i obožavatelje pop dive.

VISION QUEST (1985) - MADONNA.,Image: 346616234, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No merchandising or book covers. This is a publicly distributed handout. Access rights only, no license of copyright provided., Model Release: no, Credit line: WARNER BROS. PICTURES - Album / Album / Profimedia
WARNER BROS. PICTURES - Album / Album / Profimedia
'Zbog glazbe sam uvijek išla dalje i ona me održala na životu'

A da kraljica ništa ne prepušta slučaju vidljivo je i iz toga da će svoj film i producirati, i ovog puta okružila se vrhunskim profesionalcima, tako će produkciju uz Madonnu potpisivati i Amy Pascal, filmašica koja je producirala "Male žene", "Spidermana" i "Homecoming".

Nitko to nije radio

Madonnina odluka da potpuno preuzme kormilo stvaranja filma je rijetkost, jer obično su superzvijezde u stvaranje biografskih filmova o svom životu samo ovlaš uključeni ili rade kao kreativni konzultanti.

American singer, songwriter, actress, and businesswoman MADONNA turns 60 on August 16, 2018. PICTURED: MADONNA in a scene from the 1985 movie 'Desperately Seeking Susan.',Image: 381538205, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Zuma Press / Profimedia
- / Zuma Press / Profimedia
Madonna će uz režiju, sudjelovati u pisanju i produciranju svog biografskog filma

Primjerice, tako su radili članova grupe Queen u filmu "Bohemian Rhapsody" i Elton John "Rocketmanu". No Madonni je bilo bitno da bude sastavni dio produkcije te da sama ispriča svoju priču na ekranu.

"Želim prenijeti nevjerojatno putovanje na koje me život poveo kada sam kao umjetnica, glazbenica, plesačica i ljudsko biće, pokušavala naći svoj put u svijetu", kazala je pjevačica. Najavila je da će glavni fokus filma biti - glazba.

Živi zbog glazbe

"Zbog glazbe sam uvijek išla dalje i ona me održala na životu. Postoji toliko neispričanih, inspirativnih priča, a tko će ih bolje ispričati od mene?", kazala je pop zvijezda. Uz to je dodala da je za nju bitno svoj turbulentan život ispričati vlastitim glasom.

Madonni ovo nije prvi put da je u ulozi filmašice, 2011. režirala je dramu "W.E." o kontroverznoj kraljevskoj snahi Wallis Simpson, zbog koje je kralj Edward VIII. abdicirao, tri godine prije toga režirala je "Filth and Wisdom" o troje cimera boema koji žive u Londonu.

Datum izdanja njenog biografskog filma još uvijek nije poznat, kao ni naslov koji će nositi, no zna se da će film izići pod okriljem Universal Picturesa.

Pročitajte i:

Madonna, Robin, Charlize, Scarlett, a sad i lijepa Leila: Holivudskom buntovniku žene ne mogu odoljeti
Jednom kraljica, uvijek kraljica: Madonna se oslonila na štaku i pokazala da još uvijek vlada svijetom

Madonna preboljela koronavirus, a nije ni znala da ga ima? 'Pozitivna sam na antitijela'

Ledene kupke, transfuzije i brutalna iscrpljenost: 'Bolovi kroz koje prolazim su preveliki, ovo mi je prava kazna'

Linker
18. travanj 2024 13:10