Ništa od prekida

Ništa od prekida: Holivudski glumac i odvjetnica proveli ljubavni vikend u Las Vegasu

Par koji je spojila tužba za klevetu protiv Amber Heard učvrstio je vezu nakon što je ona stigla iz Londona na njegov koncert u prijestolnicu kocke.

Čini se da Johnny Depp ipak nije odustao od veze s britanskom odvjetnicom Joelle Rich jer je prošlog vikenda zbog njega doletjela iz Londona u Las Vegas, gdje je nastupao s britanskim rokerom Jeffom Beckom. Prepoznalo ju je nekoliko fanova dok su je njegovi tjelohranitelji vodili prema jednom od sporednih ulaza u hotel Palms Casino Resort, gdje je održan njegov koncert. No, dok su se snašli i dohvatili mobitele, djevojka Johnnyja Deppa nestala im je s vidika.

Kasnije se pojavila u backstageu. Uživala je u koncertu gotovo do kraja svirke kada se uputila u njegov apartman. Prije nego li je nestala, fotografirala je svog dečka na pozornici i objavila ga na svom Instagram Storyju uz prigodan ukras - malo crveno srce - kako bi cijeli svijet vidio da se još uvijek vole.

image

Johnny Depp svirkama proslavlja pobjedu na sudu

ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dakle, nema ni govora o raskidu para koji je spojila njegova tužba zbog klevete protiv bivše supruge Amber Heard. Upravo je njegova današnja pratilja zaslužna za činjenicu da je dobio spor. Doduše, još ga uvijek prati sumnja kako se fizički obračunavao s bivšom suprugom, psihički je maltretirao i prijetio kako će je uništiti ostavi li ga.

Kad su se razveli, tužio ju je zbog klevete. Naime, u članku za Washington Postu, Amber je pisala o proživljenom obiteljskom zlostavljanju, nije ga imenovala u tekstu, ali i to je bilo dovoljno da glumac ispuni prijetnju.

Rasplet je poznat, dužna mu je deset milijuna dolara dosuđene odštete. Skroman iznos koji je dobila prodajom svoje kuće nije ni izbliza dovoljan namiriti dug. Prema posljednjim informacijama, svojim odvjetnicima duguje još više. Budući da nema dovoljno novca isplatiti bivšeg supruga, podnijela je žalbu na presudu no malo je vjerojatno da će je sud uvažiti. Još je manje izgledno da će joj njezini odvjetnici smanjiti ili otpisati dug.

Linker
25. travanj 2024 01:17