GLORIA PRODUKCIJA
Ispunjenje želja

Nina Badrić ponosno najavila duet s Petrom Grašom: Obožavatelji jedva čekaju novi hit

Pjevačica Nina Badrić najavila je duet s kolegom Petrom Grašom za koji vjerujemo da će mnogima postati omiljena pjesma.

Pjevačica Nina Badrić najavila je duet s kolegom Petrom Grašom za koji vjerujemo da će mnogima postati omiljena pjesma.

„Ispunili smo sebi jednu davnu želju...”, napisala je popularna domaća pjevačica Nina Badrić na društvenoj mreži Instagram kako pozira i najavljuje novi duet s kolegom Petrom Grašom. Pjesmu koju su u utorak najavili zove se ‘Nemoj‘, a premijerno će biti izvedena na Melodijama Jadrana 25. lipnja u Splitu.

U komentarima ispod promotivne fotografije javili su se mnogobrojni obožavatelji, ali i kolege pjevači kao što je Jelena Rozga koja je ostavila emotikone srca, Doris Dragović, Nika Antolos i mnogi drugi.

Inače, Melodije Jadrana održat će se od 23. do 25. lipnja u jedinstvenom prostoru Galerije Meštrović. Prvi dan rezerviran je za sakralni pop koncert „Misa Mediterana” Tončija Huljića i njegove kćeri Hane Huljić Grašo, a drugi dan na rasporedu je akustični koncert TBF-a.

image
INSTAGRAM

Finalna večer bit će večer novih, ranije neobjavljenih skladbi različitih glazbenih stilova najpriznatijih izvođača koji će iznjedriti Hit ljeta 2023. godine.

Naime, glazbenici će u finalnoj večeri predstaviti svoj novi hit ljeta, a osim Nine Badrić i Petra Graše tu su i Jelena Rozga, Zorica Kondža, Doris Dragović, Neno Belan, Tedi Spalato, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Matija Cvek, Giuliano, Jacques Houdek, Marko Tolja, Goran Katan, Jole, Domenica, Pavel, klapa Kampanel i mnogi drugi.

Poznato je da je direktor festivala Tomislav Mrduljaš, glazbeni producent Tonči Huljić, a dok je umjetnički producent Neno Belan. Inače, Melodije Jadrana stvarale su hrvatsku glazbenu scenu od 1993. pa sve do 2002. godine kada su prestale s postojanjem. U to vrijeme festival je imao značaj najboljeg glazbenog festivala u Hrvatskoj, a sada se vraća na velika vrata.

Linker
28. travanj 2024 20:16