Znakovita poruka

Nikolina Ristović: ‘Svi mi govore da izgledam umorno. Kod mene je sve pobrkano‘

Osvrnula se Nikolina na govorkanja i raspredanje o događajima koji su je zatekli u proteklom razdoblju.

Sudbina Nikoline Ristović malo koga nije dirnula, naša nekadašnja voditeljica ovog je proljeća ostala udovica, a ono što je uslijedilo tek joj je priredilo šok. Napadi i optužbe od strane oca njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, malo koga nisu zgrozili. Nikolina se u nekom trenu povukla od javnog komentiranja i prepustila da posao odradi njen odvjetnički tim, a ona se s vremena na vrijeme javi na društvenim mrežama da pokaže kako živi.

"Ovih dana mi, doduše, svi govore da izgledam nekako umorno, ali ti znaš da je kod mene sve pobrkano, kao instalacije u ruskom soliteru, i da ja rijetko pokazujem ono što osjećam, vrag neka me nosi…", napisala je Nikolina uz fotografije snimljene iz jedne šetnje gradom.

Osvrnula se tako Nikolina na govorkanja i raspredanje o događajima koji su je zatekli u proteklom razdoblju, dajući do znanja da stvari nisu onakve kakvima se čine. Bivša televizijska voditeljica znakovito je ‘otkrila‘ gdje su fotografije snimljene, označivši mjesto ‘Somewhere‘, odnosno - negdje.

Nikolina je u šetnji otkrila i svoje društvo, barem ono četveronožno, tako je uz njenog psića na maženje došao i njegov prijatelj. Elegantna u ljetnoj crvenoj haljini i trendi bež natikačama, Nikolina Ristović pokazala je da i za ljetnu šetnju kroz pusti grad nikad nije na odmet dodati malo crvene.

Nikolina se nastoji maknuti od skandala koji je nastao nakon smrti njenog supruga Vidoja Ristovića, a kojeg izaziva njen svekar. Odlučila je više ne odgovarati na optužbe kojima je regionalne medije preplavio Viktor Ristović. Nikolina je odlučila biti prisutna na društvenim mrežama, ali slati pomalo zagonetne poruke i pokazati - da je unatoč svemu dobro.

U teškim trenucima veselje i utjehu pronalazi i u svojoj kćerkici Uni Sofiji i u njihovom ljubimcu malenom psiću, a njihove zajedničke šetnje često se nalaze na Nikolininim mrežama. Pri svakoj objavi Nikolina u opisu šalje znakovite poruke.

"Ne treba brisati ništa svoje. Onda to ne bi bio ti. Bio bi netko drugi, možda netko bolji, istaknutiji, ali ipak ne ti... I neka sve što se nakalemilo, i lijepo i ružno, i radosno i tužno, i prljavo i čisto, i pametno i ludo ostane, budi svoj, neopozivo svoj… I neka te ne brine što o tome misli netko drugi, treći, dvjestoti. Nije bitno što misli, nego tko misli…a svi znamo za sebe tko o nama ima pravo misliti", poručila je Nikolina.

Linker
19. travanj 2024 19:44