NERA SIMIC/CROPIX
zaintrigirala fanove

Nikolina Ristović pokazala dio interijera: ‘Najljepši klasicistički stan koji sam vidjela‘

‘Pogled na skriveni čaroban park, kamene balustrade, rasvjetna tijela od porculana, ogromne sobe koje se mogu otvoriti u dvorane za balove...‘, lopisala je.

‘Pogled na skriveni čaroban park, kamene balustrade, rasvjetna tijela od porculana, ogromne sobe koje se mogu otvoriti u dvorane za balove...‘, lopisala je.

TV voditeljica Nikolina Ristović pokazala je raskošno stubište koje ju je oduševilo, a mnoge je zanimalo je li to njen novi dom.

"Morala sam… Najljepši klasicistički stan koji sam ikada vidjela, prostori koji dišu, pogled na skriveni čaroban park, kamene balustrade, rasvjetna tijela od porculana, ogromne sobe koje se mogu otvoriti u dvorane za balove… Ovo je, naprimjer, unutarnje stepenište… Raj", napisala je.

Nikolina će se ponovno naći ispred kamera, a emisija koju će voditi obilovat će zanimljivim, intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim, javili su prije nekoliko dana s UNA televizije.

"Nikolinina svestranost, jedinstven spoj ljepote, britkog humora i inteligencije, izdvojili su je u moru poznatih TV lica i učinili jednom od omiljenih voditeljica na našem prostoru. U novoj emisiji na UNA TV koja će na programu biti ove jeseni, vidjet ćemo ovu šarmantnu damu u punom sjaju koja će sa svojim brojnim gostima iz svih oblasti života, otvarati važne i zanimljive teme i razgovarati otvoreno i iskreno", poručili su.

Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku.

"Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke", kazala je.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obaviještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj.

"Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas", otkrila je.

Linker
26. travanj 2024 00:12