prekid ili pauza?

Nije se nadala: Olivia Wilde teško podnosi prekid od deset godina mlađeg pjevača

Američka glumica prilično je razočarana ishodom veze s deset godina mlađim glazbenikom u koju je mnogo uložila i zbog kojeg se navodno rastala, no kako neuvjerljivo tvrde svjedoci, radi se samo o ‘pauzi‘ jer su oboje prezaposleni.

Iako se prije nekoliko dana, uređena od glave do pete sa širokim osmijehom na licu, pojavila na dodjeli Governors Awards u organizaciji Filmske akademije, čini se da je glumica Olivia Wilde, osmijeh imala samo za kamere. Naime, kako tvrde njezini prijatelji nije joj baš lako što se nakon dvije godine veze raspala njezina romansa s mlađahnim glazbenikom Harryjem Stylesom. Iako njihovi predstavnici tvrde da se radi samo o pauzi zbog njihovih poslovnih obaveza, koliko je poznato, niti jedna ljubavna ‘pauza‘ do sada nije imala sretan nastavak.

image

Sada su joj najvažnija djeca

THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Još početkom mjeseca viđeni su kako zajedno vježbaju u teretani, u rujnu ga je bodrila na njegovom koncertu u njujorškom Madison Square Gardenu, a ljeto su proveli na svjetskoj turneji promovirajući film Ne brini, draga u kojem oboje glume.

Kako tvrde izvori bliski glumici, ona je jako razočarana ovakvim ishodom veze zbog koje je imala samo problema jer je njezin odabranik deset godina mlađi od nje.

Njihova veza po svjedočenju prijatelja bila je prilično turbulentna, ali su uvijek sve probleme lako i brzo rješavali. Navodno se Olivia nadala da će brzo riješiti i ovu krizu, no čini se da je ljubavi ipak kraj.

image

Znakoviti pogledi na premijeri zajedničkog filma u Veneciji

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Harry Styles još uvijek je na turneji doka je ona u Los Angelesu gdje živi, snima i brine o svoje dvoje djece koju je dobila u vezi s komičarem Jasonom Sudeikisom.

"Trenutno imaju različite prioritete, a pritisak javnosti za njih je bio preteško breme i razlog nesuglasica. Rastali su se prijateljski, nitko nikoga nije ostavio i postoji šansa da se ponovo spoje", kazao je jedan glumičin prijatelj.

Linker
19. travanj 2024 20:39