PROFIMEDIA
Ponovno singl

Nije potrajalo: Taylor Swift prekinula s kontroverznim glazbenikom

Taylor Swift i Matty Healy šokirali su obožavatelje kada su prošlog mjeseca počele kružiti glasine o romansi, no čini se da njihovoj vezi nije bilo suđeno jer su navodno prekinuli.

Taylor Swift i Matty Healy šokirali su obožavatelje kada su prošlog mjeseca počele kružiti glasine o romansi, no čini se da njihovoj vezi nije bilo suđeno jer su navodno prekinuli.

Taylor Swift i Matty Healy navodno su se razveli nakon samo mjesec dana veze. Glazbenici su prvi put potaknuli glasine o romansi početkom svibnja i od tada su često viđeni zajedno, a sve više se nagađalo da se Matty čak preselio kod pjevačice. Međutim, par je dobio dosta negativnih reakcija zbog svoje romanse nakon niza kontroverznih komentara koje je dao frontmen grupe The 1975. Sada se čini da njihovoj vezi nije bilo suđeno, a jedan izvor tvrdi da veza nikad nije bila ozbiljna. “Bilo joj je zabavno s njim, ali uvijek je sve bilo ležerno", tvrdi izvor.

image
PROFIMEDIA

Vijest o vezi Mattyja i Taylor stigla je samo nekoliko tjedana nakon kraha šestogodišnje veze s Joeom Alwynom. Jedan izvor je tvrdio da je Matty jednostavno bio dobra distrakcija nakon njihovog prekida.

"Svi koji je poznaju stalno su govorili da je ovo samo zabavna, dobra romansa koja će trajati onoliko koliko će trajala i da neće biti ništa strašno kad završi", dodao je izvor.

Mnogi obožavatelji s radošću su dočekali vijest o prekidu, a neki su se našalili da će kratkotrajna veza poslužiti kao dobar materijal za nove pjesme.

image
PROFIMEDIA

Glasine o Taylor i Mattyjevoj romansi počele su nakon što su viđeni zajedno u New Yorku, a Matty je čak podržavao Taylor na njezinim nastupima u Nashvilleu u travnju. Također je viđen kako prati pjevačicu hit pjesme "Shake It Off" dok su napuštali studio u New Yorku. Činilo se kao da je sve dobro u njihovoj vezi prije vijesti o prekidu, a Matty je uočen kako pleše i zbližava se s Taylorinim tatom na jednom od njezinih nastupa. Taylor i Matty nisu komentirali razlaz i moguće razloge.

Linker
26. travanj 2024 07:53