Minica je zakon

Nicole Kidman stala u obranu svoje superminice

Glumica se prošle godine na naslovnici Vanity Faira pojavila u ultra kratkoj minici i izazvala kontroverzu, ali i brojnu sljedbu svog modnog izbora koji je postao istog trenutka viralan.

Glumica Nicole Kidman ovih je dana krenula u obranu kontroverzne naslovnice koju je snimila prošle godine za Vanity Fair, a njezin lik u ultra kratkoj Miu Miu minici i topiću postao - meme.

"To je bio moj izbor. Bilo je zabavno i preuzimam potpunu odgovornost. Nitko drugi nije taj styling izabrao za mene", kazala je Oskarovka za australski časopis Stellar te dodala kako, kada je moda u pitanju, donosi nasumične, lude izbore.

image
vanity fair

"Zovem ih ‘tinejdžerski izbori‘ jer jednostavno nikad ne razmišljam o posljedicama. Tada sam isto pomislila zašto ne bih odjenula taj komplet, podsjeća me na moju školsku uniformu. I zaista, mikro kombinacija koju je odjenula za spomenutu naslovnicu podsjeća na neku verziju seksi školske uniforme, ali u najmanjim mogućim gabaritima. Doduše, nisu svi bili oduševljeni njezinim lookom pa su komentirali kako se radi o zaista promašenoj modnoj kombinaciji za slavnu glumicu.

No unatoč negativnim komentarima, pokrenula je pravu sljedbu obožavatelja ove super minice: njezine fotografije objavljene su u modnim magazinama diljem svijeta, a isti model suknje, među ostalima, nosile su je Emma Corrin, Zendaya i Hayley Bieber. Uglavnom sljedba minice je toliko velika da ima i vlastitu Instagram stranicu - @miumiuset.

Linker
23. travanj 2024 19:22