Težak period

Nicole Kidman o krahu braka s Cruiseom: "Osvojila sam Oscara, otišla kući i naručila burgere"

Iako je prošlo više od 20 godina otkako je Nicole Kidman osvojila svog prvog Oscara, Amerikanka australskih korijena progovorila je o teškim trenucima s kojima se suočavala u to vrijeme.

Iako je prošlo više od 20 godina otkako je Nicole Kidman osvojila svog prvog Oscara, Amerikanka australskih korijena tek je sada progovorila o teškim trenucima s kojima se suočavala u to vrijeme. Naime, 56-godišnja glumica je prestižnu nagradu osvojila 2003. godine za svoju izvedbu Virginije Wolf u filmu "Sati", a netom prije toga razvela se od američkog glumca, sada 61-godišnjeg Toma Cruisea. Poznato je da se holivudski par, na sveopći šok javnosti, razišao 2001. godine, nakon čega je postupak razvoda braka okončao taman prije dodjele nagrada. Unatoč tome što se borila s bujicom emocija zbog kraha 11-godišnjeg braka, Kidman se tada pojavila s velikim osmijehom na licu u glamuroznoj haljini Jeana-Paula Gaultiera. Taman kada se popela na pozornicu kako bi održala govor, nakratko je briznula u plač, no uspjela se pribrati.

image

Nicole Kidman je prestižnu nagradu osvojila 2003. godine za svoju izvedbu Virginije Wolf u filmu "Sati", a netom prije toga razvela se od američkog glumca Toma Cruisea

DAN STEINBERG/BEI/SHUTTERSTOCK

"I dok je na profesionalnom planu sve bilo idilično, u privatnom sam se životu borila s teškim trenucima. No, to se događa, zar ne?", otkrila je autoru Daveu Kargeru za njegovu novu knjigu "50 Oscar Nights". Ispričala je da su ju nakon dodjele Oscara svi nagovarali da im se pridruži na tradicionalnoj zabavi u organizaciji Vanity Faira. Iako je sama smatrala da bi hodanje s Oscarom uokolo izgledalo kao likovanje, na kraju je popustila pod pritiskom.

image

Par je bio u braku 11 godina

BEI/SHUTTERSTOCK

"Doslovno sam ušetala i nosila ga uokolo, no bila sam potpuno preplavljena emocijama, tresla sam se cijelo vrijeme i nisam uopće uživala. Gotovo da sam se ispričavala, što je tako glupo. Voljela bih da sam mogla više uživati", rekla je zvijezda filmova "Moulin Rouge!" i "Australija".

image

Glumica je od 2006. godine u braku s glazbenikom Keithom Urbanom

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Otišla sam kući, naručila dostavu i pojela večeru na podu svoje sobe u Beverly Hills hotelu. Sjedila sam na podu i jela pommes frites i burger s obitelji, nakon čega sam otišla u krevet. Tek tada me sve pogodilo i shvatila sam da moram pronaći ljubav, jer mi je ona u životu potrebna. Otišla sam sama u krevet i to prije ponoći. Danas, da ga ponovno osvojim, ne bih se vratila kući iduća 24 sata", dodala je Kidman koja se sa zvijezdom filmova "Top Gun" i "Nemoguća misija" okončala brak zbog sve većeg pritiska Scijentološke crkve kojoj je Cruise pripadao. Kidman i Cruise su 1995. posvojili kćer Isabellu Jane, a 1995. sina Connora, a glumac ih je uključio u ozloglašeni kult, nakon čega su se udaljili od majke.

Inače, glumica je od 2006. godine u braku s glazbenikom Keithom Urbanom. Par se vjenčao u Sydneyju, a danas imaju dvoje djece - 14-godišnju Sunday Rose i 12-godišnju Faith Margaret.

Linker
25. travanj 2024 16:43