Kopija dive

Nicole Kidman dobila je nasljednicu koja joj nevjerojatno nalikuje

Riječ je o Luciji Hawley, televizijskoj voditeljici u usponu i kćeri Antonije Kidman, mlađe sestre Oscarom nagrađene glumice koja želi biti poput svoje tete.

Holivudska glumica Nicole Kidman ima svoju kopiju, nećakinju Luciju Hawley. Nedavno je, zbog nevjerojatne sličnosti, umalo izazvala zabunu na australskom Tjednu mode gdje su joj počeli prilaziti fanovi njene tete. Obje krase iste visoko istaknute jagodice, visoko čelo, oblik očiju i očaravajuć osmijeh, pa ne iznenađuje što je 25-godišnja kćer novinarke i voditeljice Antonije Kidman, mlađe sestre slavne glumice, izazvala pomutnju.

Stigla je na modnu reviju u visoko krojenoj košulji koja otkriva struk i dugoj suknji A kroja u boji koralja. Odlučila se za minimalnu šminku (zato je izgledala poput tinejdžerice), a njezin jednostavan, ali i efektan look kao da je iskopiran iz modnih editorijala koji promoviraju "tihi luksuz" i krilaticu manje je više. Pridružila se prijateljici Zoe Marshall, voditeljici podcasta "The Deep" i supruzi zvijezde australskog nogometa, Benjija Marshalla.

Dok u lipnju 2021. nije diplomirala na Sveučilištu u Sydneyju i dobila diplomu prvostupnice primijenjenih umjetnosti, živjela je ispod medijskog "radara". Javnost je tek tada više doznala o njoj jer je Lucia izrazila želju krenuti stopama tete Nicole, što su prenijeli australski mediji. Čini se da je fakultetska diploma bila majčin preduvjet da joj dopusti okušati sreću na javnoj sceni. Ubrzo nakon najave što bi i kamo bi, potpisala je ugovor s agencijom "Chic Talent" i ubrzo dobila prvi angažman: postala je showbusiness novinarka TV-emisije "7Bravo" za kabelsku E! Entertainment televiziju. Od tada se nećakinju holivudske zvijezde može često vidjeti na australskim javnim događanjima gdje privlači poglede zbog neospornog šarma i sličnosti s tetom.

image

S tetom i tetkom na dodjeli nagrada ARIA

SPEED MEDIA/SHUTTERSTOCK

Prije pet godina, pratila je dobitnicu Oscara na dodjeli ARIA nagrada (The Australian Recording Industry Association Music Awards) jer je Lucijin tetak, Keith Urban, bio među prezenterima. Bio je im to prvi javni obiteljski izlazak i prva wow prigoda u kojoj je uočena djevojčina sličnost sa slavnom glumicom. Mlada nada dobro se snašla na kabelskoj televiziji, odakle bi mogla pokušati doći do uloge na filmu i ostvariti svoj san, živjeti poput slavne tete.

Linker
20. travanj 2024 01:50