ponosni otac

Nicolas Cage, koji ima sinove od 31 i 16 godina, sad je dobio kćerkicu

Nakon dva sina dobio je djevojčicu koju je nazvao po pokojnom ocu, a na svijet ju je donijela njegova peta supruga, 31 godinu mlađa Japanka Riko Shibata

Slavni holivudski glumac Nicolas Cage i njegova supruga Riko Shibata s kojom je u braku nepune dvije godine, postali su roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime August Francesca. Par je u braku nepune dvije godine, vjenčali su se 16. veljače 2021., na rođendan njegovog pokojnog oca Augusta Floyda Coppole, američkog akademika, filmskog direktora i brata slavnog redatelja Francisa Forda Coppole. Djevojčica je po njemu dobila i ime, paru je to prvo dijete, a Nicolas Cage iz prijašnjih veza ima 31-godišnjeg sina Westona i 16-godišnjeg Kal-Ela.

image

Nicolas Cage i njegov mlađi sin Kal- Ela

RPA/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prije rođenja kćerkice, glumac nije skrivao svoje oduševljenje što će u zrelim godinama ponovo postati otac.

"Izuzetno sam uzbuđen, oduševljen, evo i zašto. Već imam dva sina, ali oni su odrasli. Nedostaju mi naši odlasci u trgovinu igračkama. Htio bih ponovno doživjeti pjevanje uspavanke dok sam s bebom u stolici za ljuljanje. Radujem se povratku u tu priču".

A o sadašnjoj Cageovoj supruzi koja je od njega mlađa 31 godinu, malo se zna. Iznenađenje je bilo i kada se s njom oženio jer prije toga mnogi nisu znali niti da je u vezi.

Par se upoznao u Japanu godinu dana prije vjenčanja, a glumac je nešto kasnije o tom susretu izjavio: ‘‘Na prvi pogled me očarala svojim izgledom, a u razgovoru sam otkrio da imamo i mnogo toga zajedničkog. I ona voli životinje, pa sam je pitao ima li kućne ljubimce, a ona je rekla - Da, imam leteće vjeverice. Pomislio sam - To je to. Ovo bi moglo uspjeti."

image

Ekscentrični glumac u Riko Shibata našao je idealnu partnericu

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

I za sada im dobro ide, no to se mislilo i za njegovu suprug broj tri, Alice Kim, također porijeklom s Dalekog Istoka koju je upoznao kao konobaricu u jednom restoranu. U braku su proveli dvanaest godina i imaju sina Kal- Ela. Iako su se razišli ostali su u jako dobrim odnosima pa je Alice bila i uzvanica na njegovom vjenčanju s Rikom Shibata.

A svi se nadaju da je 58-godišnji glumac konačno pronašao sreću u ljubavi i da bi mu ovo mogao biti posljednji brak.

Linker
01. travanj 2024 23:15