Samo je hvali

Nick Cannon progovorio o bivšoj supruzi Mariah Carey: ‘Ta žena nije čovjek‘

Canon je prvo dvoje od ukupno 12 djece dobio upravo s Carey, kada je ona 2011. rodila njihove blizance Moroccan i Monroe.

Iako je nakon njihovog rastanka Nick Canon krenuo neobičnim i nemonogamnim putem, on za svoju bivšu suprugu Mariah Carey ima samo riječi hvale. Sada je otkrio koliko je sretan što u svom životu ima nekog poput omiljene pop-dive. Komičar i TV voditelj koji je u prosincu dobio svoje 12. dijete svoju bivšu suprugu nazvao je "ljubavi života".

"Kao najveća (ljubav)? Mislim, uvijek pričam o tome. Onda to postane viralno i obožavatelji se ljute na mene. Ali imao sam 12 godina kada sam imao sliku Mariah Carey na svom zidu, a ona je kasnije postala moja žena. Osim toga ona je najcool osoba koju sam ikad upoznao", ispričao je 42-godišnji Cannon o svojoj 53-godišnjoj bivšoj supruzi u intervjuu za The Shade Room.

image

Nick i Mariah Carey s djecom Monroe i Moroccanom

LAUREN/VARIETY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Canon je prvo dvoje od ukupno 12 djece dobio upravo s Carey, ona je rodila njihove blizance Moroccan i Monroe, kojima je sada 11 godina. Nick i Mariah su se vjenčali 2008. na njenom privatnom posjedu na Bahamima, razišli su se 2014., a dvije godine kasnije finaliziran je razvod. Iako je upravo on podnio zahtjev za razvod, sada ima samo riječi hvale za svoju bivšu partnericu.

"Od nje sam dobivao mnogo tog prekrasnog dobrog raspoloženja. Ona je jednostavno uvijek sretna, uvijek radi za druge. Bez obzira na to što se njoj događa u životu. Ja sam zadivljen: ‘Wow, osoba stvarno može djelovati tako i ne dopustiti negativnoj energiji u svoj prostor‘. Tada sam shvatio da je ona nevjerojatna, ta žena nije čovjek. Ona je dar od boga", dodao je Cannon.

image

Par u prvim danima braka 2008.

PAUL HAWTHORNE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prošle zime Canon je dobio svoje 12. dijete, nakon što je Alyssa Scott rodila djevojčicu koju su nazvali Halo Marie. Par je u travnju 2021. dobio sina Zena, no dječačić je preminuo od raka na mozgu pet mjeseci kasnije. Canon je zatim dobio i sina Legendaryja, kći Onyx kao i sina Risea, s tri žene - Bre Tiesi, Lanishom Cole i Brittany Bell. S Bell ima i sina Goldena (5) kao i kći Powerful (3). Osim toga ima i jednogodišnje blizance Zion i Zillion koje je rodila Abby De La Rosa, kao i kći Beautiful Zeppelin koja im je stigla 11. studenog prošle godine.

Linker
14. travanj 2024 19:52