Super tata

Nick Cannon čeka bebu broj 11, čak ga i Ryan Reynolds trola

Komičar uskoro dobiva još jedno dijete, s ženom s kojom već ima kćer, a zajedno su prošli i tragediju prošle zime, kada im je umro sinčić od pet mjeseci.

Da postoji svjetsko natjecanje u tome koliko će jedan muškarac napraviti djece različitim ženama Nick Cannon bio bi pri samom vrhu, ako ne i prvi barem u celebrity svijetu. Ovaj 42-godišnji komičar objavio je da čeka 11. dijete, drugo s modelom Alyssom Scott. Uzevši u obzir da je gotovo desetljeće mlađi od osebujnog milijardera Elona Muska, koji ima samo desetero djece, Nick je sve sigurnije na pobjedničkom tronu.

Čini se kako je njegov obiteljski život predmet šale i kod dobrih prijatelja, naime Ryan Reynolds na Twitteru se našalio s viješću da će njegov prijatelj Nick ponovno postati otac.

"Trebat ćemo veću bočicu", napisao je Reynolds uz retweet Peopleove vijesti da Canon čeka novu bebu.

Majka bebe podijelila je niz intimnih fotografija s Cannonom, koje su napravili na posebnom fotosessionu. "Ovo je čudo i blagoslov", napisala je trudnica uz srce. Nick i Alyssa imaju jedno zajedničko dijete, a prošle su zime doživjeli tragediju, jednog sina su izgubili. Njihov petomjesečni sin Zen preminuo od tumora na mozgu u prosincu 2021.

"Zenova majka Alyssa, je najsnažnija žena koju sam vidio. Nikad se nije svađala, nikad nije bila ljuta. Bila je emotivna kad je to trebalo, ali uvijek je bila najbolja mama i to nastavlja biti", kazao je tada Nick.

Alyssa i Nick sada čekaju novo dijete.

image

Nick Cannon i Alyssa Scott

THE NICK CANNON SHOW/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Reynoldsov komentar na Twitteru može govoriti o većoj dječjoj bočici zbog Cannonova sve većeg potomstva, ali može sadržavati aluziju na glumčevu marku Aviation Gina. Naime, glumac i komičar su se na Dan očeva ujedinili kako bi snimili urnebesnu reklamu, u kojoj je super-tata gledateljima objasnio kako se radi "majka svih koktela" - "The Vasectomy", odnosno vazektomija.

Prije nego je krenuo u mućkanje pića, Nick je izvalio: "Sam bog zna da mi treba jedna". U videu se komičar šalio na račun radosti roditeljstva, uključujući i "čvrsti san tijekom noći" koji ima.

"A ovo izgleda kao slasna Vazektomija", kaže Cannon na kraju izrade koktela, kada dolazi Reynolds da proba njegovo piće. No i Ryan trenutno očekuje prinovu u obitelji, sa suprugom Blake Lively čeka njihovo četvrto dijete.

Linker
19. travanj 2024 20:28