Amal Clooney i George Clooney

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
usklađeni par

‘Nezgodan‘ outfit: Amal Clooney odabrala je kombinezon koji joj je zadao probleme

Slavna odvjetnica se nakon dužeg vremena pojavila ispred kamera, ruku pod ruku sa suprugom Georgeom Clooneyjem.

Slavna odvjetnica se nakon dužeg vremena pojavila ispred kamera, ruku pod ruku sa suprugom Georgeom Clooneyjem.

Holivudska zvijezda George Clooney i odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney bili su među uzvanicima svečanog događaja u organizaciji kraljevske zaklade za pomoć mladima Prince Trust Awards. Na crvenom tepihu u Londonu pozirali su zajedno, držeći se za ruke, a zajedno ih kamere nisu snimile još od prosinca prošle godine.

Kao i uvijek, par je stigao u elegantnim kombinacijama i privukli su sve poglede - George kao i inače nije sklon eksperimentiranju s modom i drži se provjerene klasike, pa je odabrao odijelo u boji grafita s crnim sunčanim naočalama, a Amal je stigla u kombinezonu nježne puderaste nijanse s crnim pojasom koji naglašava struk.

image


Amal i George Clooney

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Kombinezon krase duge i široke nogavice koje su za Amal bile gotovo preduge pa je u njima teško koračala, a mana kombinezona je i njegov materijal na kojem su se vidjeli svi nabori od sjedenja. Crne cipele i neutralna torbica zaokružili su look, dok je kosu stilizirala u svom prepoznatljivom izgledu. Amal se prije nekoliko mjeseci, nakon crne boje kose, odlučila za promjenu, pa sada njeguje nešto topliju, smeđu boju kose.

Linker
26. travanj 2024 00:30