Razvod?

Nevolje u raju: Marin Ivanović Stoka priznao da ima problema u braku

Izvor blizak paru otkrio je da reper i voditelj Marin Ivanović Stoka i njegova supruga više ne žive zajedno, a on nam je priznao da imaju problema u braku.

Reper i voditelj RTL-ovog kviza "Dođi, pogodi, osvoji" Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka, priznao je da ima problema u braku: "Svađa ne znači da smo se razveli, ali imamo problema u braku".

image

Marin Ivanović Stoka

VEDRAN PETEH CROPIX

„Bila je to ljubav na prvi pogled. Jasna osim što je prelijepa, ima zaista najveće srce na svijetu. Velika mi je podrška i u poslu, ona kao stručnjakinja za marketing vodi brigu o mojim glazbenim izdanjima, o budućem modnom brendu i općenito o svemu što radim”, svojedobno nam je rekao Marin Ivanović Stoka opisujući ljubav prema supruzi.

image

Marin Ivanović Stoka

VEDRAN PETEH CROPIX

Marin i Jasna upoznali su se 2017. nakon njegova izlaska iz komune, a godinu nakon izrekli su sudbonosno ‘da‘ u zagrebačkoj crkvi sv. Franje na Kaptolu, okruženi najbližim članovima obitelji. Inače, njegova supruga, nekadašnja je voditeljica sportske televizije, a prije no što je zaplovila u mirnu luku s reperom, živjela je u SAD-u te se upravo zbog njega vratila u domovinu.

Linker
04. travanj 2024 10:56