MARKO TODOROV CROPIX
NEVOLJE NA PUTOVANJU

Nevena Rendeli Vejzović završila u zanzibarskoj bolnici: ‘Neke stvari ne možete predvidjeti‘

I dok je razgledavanje džungle bilo neponovljivo iskustvo za njezine kćeri, isprobavanje lokalne hrane pokazalo se kobnim za voditeljicu i njezinog supruga.

I dok je razgledavanje džungle bilo neponovljivo iskustvo za njezine kćeri, isprobavanje lokalne hrane pokazalo se kobnim za voditeljicu i njezinog supruga.

Kišnu zagrebačku svakodnevicu voditeljica Nevena Rendeli Vejzović prošlog je tjedna zamijenila - afričkom džunglom. Sa suprugom, filmskim snimateljem Makom Vejzovićem, njihove tri kćeri te majkom i svekrvom otputovala je na tropsko otočje Zanzibar, koje slovi kao jedna od najposjećenijih turističkih destinacija u Africi zahvaljujući svojim rajskim plažama i rijetkim životinjama koje ondje obitavaju.

Rendeli Vejzović uzbudljive trenutke s egzotičnog Zanzibara redovito dijeli s gotovo 60 tisuća pratitelja na Instagramu, a jučer je mnoge od njih zabrinula fotografijom iz lokalne bolnice.

Naime, s obitelji je provela dan u džungli, gdje su razgledavali biljke od koji nastaju poznati zanzibarski začini. Njezine kćeri, četverogodišnje blizanke Lea i Mara te trogodišnja Vita, zabavljale su se isprobavajući egzotično voće, pjevajući i penjući se po stablima, no čini se kako je lokalna hrana bila kobna za Nevenu i njezinog supruga.

image

Nevena i suprug otrovali su se hranom

INSTAGRAM/NEVENA RENDELI

"Ova priča bi se mogla zvati ‘kako provesti dan u džungli s troje djece i dvije bake i preživjeti‘. Ako ćemo iskreno, Mak i ja smo završili s trovanjem i temperaturom i skoro bez fotoaparata. Djeca su zato oduševljena spice turom i majmunčićem koji nas je skoro pokrao. Njima samo smeta pijesak, u Africi", napisala je voditeljica na društvenoj mreži i poručila pratiteljima kako nema razloga za brigu.

image

Poručila je pratiteljima da ne nema razloga za brigu

INSTAGRAM/NEVENA RENDELI

"Ljudi sve je u redu, malo proljev, malo temperatura, infuzija i kao nova sam. To je sve dio avanture, neke stvari ne možete predvidjeti ni spriječiti. Važno da su cure okej!", zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 14:30