DOBAR PROVOD

Netipični HDZ-ov saborski zastupnik partijao u mrežastoj majici na festivalu elektronike

Varaždinski pravnik Damir Habijan odlično se zabavio na festivalu Forestland X u Međimurju.

Varaždinski pravnik i saborski zastupnik Damir Habijan poznat je po sportskom i zdravom stilu života, svojim tetovažama, te za naše prilike nekonvencionalnim objavama na društvenim mrežama, barem kad su u pitanju političari i saborski zastupnici.

Na njima smo ga vidjeli kako trenira crossfit, trči, vozi bicikl i pliva, ali nismo baš očekivali da ćemo ga na festivalu elektronske glazbe Forestland X vidjeti u mrežastoj potkošulji.

image

Damir Habijan je saborski zastupnik HDZ-a

DAMJAN TADIC CROPIX

Skupnu fotografiju doduše nije objavio na svom profilu na instagramu, nego je objavljena na službenoj facebook stranici festivala, ali je i na njoj 40-godišnji Habijan mnogima upao u oči.

Na jubilarnom izdanju najvećeg međimurskog festivala elektroničke glazbe prošlog vikenda uživalo je više od 10 tisuća ljudi, a saborski zastupnik na svom je Facebooku podijelio nekoliko video snimki i pohvalio organizatore.

image

Damir Habijan u festivalskom izdanju (stoji prvi slijeva)

DARKMARES

"Još jedno odlično izdanje Forestlanda. Velike pohvale organizatorima što su izgradili jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe u ovom dijelu Europe", napisao je Habijan, koji je ljetnu saborsku stanku očito iskoristio i za - opuštanje.

Linker
26. ožujak 2024 12:51