Zaljubljena

Nešto posebno: Domenica Žuvela otkrila nam je što želi na svom vjenčanju

Splitska glazbenica nedavno nam je potvrdila da je u dugogodišnjoj sretnoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem.

Plavokosa pjevačica provodi ljeto iz snova. U pauzama od nastupa po obali uživa u morskim radostima i druženjima s ljudima koje voli. A među njima je i njezin dečko, odvjetnik rodom iz Korčule, Ivan Bačić.

Otkako je javno priznala da se njih dvoje već dugo vole, Domenica Žuvela nerijetko odgovara na pitanja o njezinom intimnom životu pa je tako i za Gloria.hr otkrila kako zamišlja vlastitu svadbu.

image

Ovo je ljeto iz snova za lijepu pjevačicu.

BOZO RADIC/CROPIX

‘S obzirom na to da sam pjevala godinama na vjenčanjima, doslovno ne poželim svoje. Voljela bih da to bude nešto netipično, ako bude. Ne mogu uopće zamisliti sebe da moram birati godinu prije prostor, datum, vjenčanicu, sve ono što je ljudima normalno", rekla nam je Domenica, dodavši da priželjkuje spontanu svadbu.

image

Domenicin dečko Ivan Bačić s Dinom Rađom i košarkašem Leonom Radoševićem.

INSTAGRAM

"Najviše bih voljela da to bude varijanta ‘danas za sutra‘, što znam da je, vjerojatno, nemoguće", povjerila nam je Domenica, koja po pitanju organizacije vjenčanja već ima iskustva s obzirom na to da je svadbena kuma glazbenici i njezinoj najboljoj prijateljici Hani Huljić.

Podsjetimo, za dugogodišnju vezu između atraktivne Korčulanke i odvjetnika Bačića, saznalo se upravo uoči vjenčanja Hane Huljić i Petra Graše u ožujku. Njezin joj je dečko bio pratnja na svadbi, a naš je portal dan prije svadbe objavio njihovu fotografiju s Grašine momačke večeri u restoranu Privor u Žrnovnici pored Splita.

image

Domenica za svoje vjenčanje može očekivati Haninu pomoć.

NIKOLA VILIC/CROPIX

"Ne skrivamo se, no s druge strane od samog početka naše veze oboje smo se složili da je držimo samo za nas, koliko je to moguće", ispričala nam je nedavno Domenica, koja nam je isto tako potvrdila i da su ona i Ivan sretni i zadovoljni kao prvog dana.

Da joj je ovo jedno od najljepših razdoblja da se zaključiti i po njezinim objavama na društvenim mrežama koje pršte radošću. Tako je ovih dana na Instagram storyju objavila video u kojem se ludo zabavlja sa svojim bendom i vježba za skorašnji nastup na glazbenom događanju ‘Festivalski šušur‘ u Solinu 21. srpnja.

Linker
25. travanj 2024 16:21