Vanessa Hudgens na ovogodišnjoj dodjeli Oscara

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Ispraćaj u Aspenu

Neobična djevojačka: Vanessa Hudgens pokazala je dobar smisao za humor

Na djevojačkoj večeri za uzvanice je vrijedio dress-code kao da je riječ o sprovodu, dok je buduća mladenka nosila vintage vjenčanicu i otkačen rajf s velom.

Na djevojačkoj večeri za uzvanice je vrijedio dress-code kao da je riječ o sprovodu, dok je buduća mladenka nosila vintage vjenčanicu i otkačen rajf s velom.

Angažiranje stripera na djevojačkoj večeri nije uvijek jedini način kako se zabaviti u čast buduće mladenke. Moglo se to zamijetiti na nedavnoj djevojačkoj večeri Vanesse Hudgens, američke glumice i pjevačice čiji je duhovit foto-izvještaj postao viralni hit. Prije njene udaje za igrača bejzbola, Colea Tuckera, glumica i vjenčana kuma, Sarah Hyland, zvijezda serije "Moderna obitelj", organizira joj je ludi party u Aspenu u Coloradu, s temom posljednjeg ispraćaja.

Djevojke su, naime, na nesvakidašnjoj zabavi u crnini ispratile mladenkine bezbrižne, djevojačke dane. Uzvanice su se, naime, trebale odjenuti kao za sprovod (na odabir crnog dress-codea utjecala je i činjenica da se bliži Halloween), dok je 34-godišnja Vanessa Hudgens nosila vintage vjenčanicu s "vjenčićem" od zvjezdica koji joj je krasio kosu i na koji je pričvrstila veo. Bile su tu i rukavice od bijelog tila, a jedini konkretan ukras bile su joj decentne biserne naušnice.

Njena ženska ekipa odjenula je crno od glave od pete: na fotografiranju su namjestile tobože tužan izraz lica jer se buduća mladenka oprašta od, kako su rekle, svojih "najboljih godina", prenosi Page Six.

Buduća mladenka nedavno je za magazin People rekla da ju izluđuje broj odluka koje žene moraju donijeti kada planiraju vjenčanje. "Haljine su tako skupe", dodala je. Nije da ima financijske probleme (njezino bogatstvo procjenjuje se na 18 milijuna dolara), no primijetila je da je organizacija vjenčanja prilično "skup sport".

Detalje o obredu na kojem će razmijeniti bračne zavjete s 27-godišnjom zvijezdom bejzbola zasad skriva jer ne želi da joj na vjenčanje bane hrpa nepozvanih fanova. Par je, nakon što su se upoznali 2020. preko Zooma, na grupnoj meditaciji usred pandemije koronavirusa, potvrdio da su skupa u studenom 2020. godine.

Nisu se skrivali od fotografa kada su šetali u Los Angelesu, držeći se za ruke. Zaručili su se gotovo dvije godine nakon što su započeli vezu, a glumica je rekla prošlog mjeseca da ju je prosidba iznenadila, premda je slutila da će se taj dan dogoditi. Nakon što je s najbližim prijateljicama dostojno, s puno crnine i još više smijeha, ispratila djevojaštvo u Aspenu, sve je spremno za vjenčanje.

Linker
28. travanj 2024 04:20