London, UK. Michael Douglas and wife Catherine Zeta-Jones at The UK Gala Screening of ‘Ant-Man And The Wasp: Quantumania‘ at BFI IMAX, London, England, UK on Thursday 16 February, 2023.,Image: 756780307, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE RIGHTS, Model Release: no, Credit line: Justin Ng /Landmark Media/Newscom/Profimedia

 JUSTIN NG /LANDMARK MEDIA/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Seks pomlađuje

Nemoralna ponuda kolegice sa seta ostavila Michaela Douglasa bez teksta

Kanadska glumica Evangeline Lilly rekla mu je na snimanju Marvelove franšize o Ant-Manu da bi s njim rado otišla u krevet..

Holivudski glumac Michael Douglas i u svojim je zlatnim godinama privlačan, a potvrdila je to kanadska glumica Evangeline Lilly, zvijezda Marvelove franšize: "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija".

Prepričavajući dogodovštine sa snimanja filma na čijem su se setu upoznali, otkrila je kakav mu je kompliment udijelila. Na što je prvo pomislila kad ga je prvi put ugledala otkrila je u britanskoj humorističnoj emisiji "Jonathan Ross Show". Prisjetila se situacije u kojoj se našla s dobrodržećim, 78-godišnjim suprugom Catherine Zeta Jones i holivudskom glumicom Michelle Pfeiffer. Pogledala je prema Michaelu Douglasu i rekla da je on tip "djedice" s kakvim bi se definitivno trebalo poseksati.

image

Kanadska glumica Evangeline Lily

NEBINGER-ORBAN/ABACA/SHUTTERSTOCK

Dala je kompliment i Michelle Pfeiffer, no pogled kojim je 43-godišnjakinja odmjerila Douglasa bio je sve osim čednog. Kako su se u blizini nalazili statisti, engleska riječ na "f" nije baš bila primjerena situaciji. Kad je impulzivna glumica shvatila što joj je izletjelo, mogla je samo reći:"Ups!"

Prepričavši "nemoralnu ponudu" koja je holivudskoj legendi zacijelo laskala, rekla je:"Mnogi se boje upoznati svoje ikone jer misle da će se razočarati i da su hladniji nego što misle da jesu. Moje iskustvo je da su oboje, Michelle Pfeiffer i Michael Douglas, nevjerojatni".

image

Nije odolio dekloteu svoje supruge na premijeri filma ‘Ant-Man i Wasp: Kvantumanija‘

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Ponudu za seks izrečenu bez zle namjere glumac je vjerojatno prenio supruzi s kojom ima veliku djecu, kćer Carys i sina Dylana. Tek toliko da zna kako je on još uvijek poželjan "ulov" na ljubavnom "tržištu". Pritom treba reći da je glumac već dvostruki djed. Stariji sin Cameron, kojeg je dobio s bivšom suprugom Diandrom Luker, podario mu je s partnericom Viviane Thibes petogodišnju unuku Luu Izzy i dvogodišnjeg unuka Rydera. Kao i svaki djed obožava klince, no ipak mu godi čuti kako bi 35 godina mlađa kolegica s njim rado provela noć.

Linker
22. travanj 2024 00:47