Drew Barrymore nema dom iz snova

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
vrijeme za čišćenje

Nema spremačicu: Drew Barrymore pokazala pravi kaos u kući

Snimila je video kako bi se svojim 16,7 milijuna fanova pokazala kako stvarno izgleda dom holivudske zvijezde koja ne koristi usluge spremačica.

Snimila je video kako bi se svojim 16,7 milijuna fanova pokazala kako stvarno izgleda dom holivudske zvijezde koja ne koristi usluge spremačica.

Američka glumica Drew Barrymore razbila je iluzije o tome kako bi trebao izgledati dom holivudske zvijezde. Kako stvari doista stoje, pokazala je u svom Instagram storyju: prizor, najblaže rečeno, iznenađuje. Životni prostor zvijezde filma "Nikad se nisam poljubila" i njezinih kćeri izgleda kao da je tamo, kako mame često govore svojoj djeci kad im uđu u sobu – pala atomska bomba.

U glumičinom slučaju, cijeli joj dom izgleda kao poprište dramatičnog događaja koji odavno nije pospremljen, a ne samo sobe njezinih kćeri, desetgodišnje Olive i osmogodišnje Frankie. Kako bi ono što se mora napraviti učinila zabavnijim, svojim pratiteljima, kojih je 16,7 milijuna, podijelila je video "džumbusa" a onda i sebe, odjevene u staru odjeću i bez truna šminke, spremne baciti se na pospremanje.

image

Glumica na snimanju reklame za kozmetički brend

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK

Spremačica nema na vidiku, a ideju da sve sama počisti začinila je izazovom. Zatražila je,naime, od pratitelja da s njom podijele svoj nered prije i pospremljen prostor poslije.

"Pokažite mi svoju sobu prije i nakon što je očistite. Počinjem prva", rekla je.

Glumica i voditeljica koja je nedavno proslavila 48. rođendan, bez ustezanja je snimila i svoju prostranu spavaću sobu koju kao da je poharao uragan: otvoren ormar iz kojeg proviruje odjeća, knjige, papire i tko zna što na podu. Dok je snimala, mogla se čuti glazba kako glasno trešti na zvučniku u pozadini.

Dobitnica Zlatnog globusa potom je svoje obožavatelje dovela u kupaonicu gdje su se na umivaoniku, i ne samo tamo, mogle vidjeti brojne toaletne potrepštine. Ni kuhinja joj ne izgleda bolje. Na sudoperu s bijelim pločicama svoje je mjesto našla kutija s maramicama, vidi se presavijeni časopis ostavljen na pola čitanja, vrećice, bijeli ručnik... Drew je potom pogledala u kameru, pomalo obeshrabrena silnim poslom koji je pred njom i ugasila mobitel. Svima je bilo jasno zašto. Očekivano, pratitelji su je zasuli ohrabrujućim porukama zbog autentičnosti.

image

Ovako bi kupaonica trebala izgledati poslije pospremanja.

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK

Jedan joj je fan napisao: "Kad shvatite da su i slavne osobe (neke od njih) obične osobe. Sviđa mi se što vaša kupaonica izgleda kao kupaonica normalnih ljudi".

Drugi je napisao: "Hvala vam na ovome. Ponekad sam očajan jer je svaka prostorija u kući u kaosu i čini mi se da to nikad neću moći dovesti u red". Treći je zaključio raspravu riječima: "Volim vas zbog ovoga. Ne prodajete nam ulickanu fasadu, nego nam olakšavate život svojom iskrenošću". Sada treba pričekati prve rezultate izazova, u njezinom domu i u domovima pratitelja.

Linker
02. svibanj 2024 10:26