Mandatory Credit: Photo by Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock (14323226bh)
Gigi Hadid walks the runway during the Les Sculptures Jacquemus Fashion Show at Fondation Maeght, in Saint-Paul-De-Vence, France, on January 29, 2024.
Les Sculptures Jacquemus Runway, Saint Paul de Vence, France - 29 Jan 2024

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
LUDO ZALJUBLJENI

Nema skrivanja: Bradley Cooper i Gigi Hadid ovom gestom napokon su potvrdili da su ljubavni par

Otkako se doznalo da je njihova romansa postala ozbiljna, a ona je upoznala njegovu majku, glumac i manekenka napokon su odlučili pokazali javnosti koliko se vole.

Više nema dvojbi, poslije višemjesečnih nagađanja i situacija u kojima su očevici prepričavali kako su ih vidjeli zajedno, Gigi Hadid i Bradley Cooper potvrdili su svoju romansu. Zaljubljeni par prošetao se prošlog vikenda New Yorkom držeći se za ruke. Nisi baš marili za bljeskanje paparazza. Ruku na srce, redatelj "Maestra" i glumac koji je tumačio naslovnu ulogu u tom biografskom filmu i njegova djevojka, nisu se pokušali sakriti. Ostavljali su dojam kako ih fotografiranje na ulici, nakon što su pogledali predstavu "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street", nije iznenadilo.

image

Bradley Cooper i Gigi Hadid napokon su priznali vezu

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kad je Bradleyu zazvonio telefon, nakratko je ispustio njezinu ruku i javio se. Potom ju je ponovno uhvatio za ruku kao da ne želi više ni trenutka ne držati je. Oboje su bili ležerno odjeveni. Gigi je nosila komotne hlače boje pijeska te crnu kožnu jaknu, dok je Bradley nosio zelene hlače i kožnu jaknu.

image

Napokon su priznali vezu

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Šuškanja o tome kako se Gigi i Bradley viđaju, provlači se kroz američke medije još od listopada 2023. kada su viđeni na večeri u njujorškom restoranu "Via Carota". Gigi je nedugo prije izlaska s Bradlyjem u talijanski restoran, prekinula s Leonardom DiCaprijem s kojim se navodno viđala godinu dana i prihvatila udvaranje još zgodnijeg glumca.

S druge strane, Bradley Cooper proveo je pet godina godine u vezi još jednim s top modelom, Irinom Shayk (38) s kojim ima danas sedmogodišnju kći Leu De Seine.

S obzirom na to da je i 28-godišnja Gigi Hadid majka, s Bradleyem dijeli temu samohranog roditeljstva. Naime, Gigi je mama trogodišnje kćer Khai: malenu je dobila u vezi Zaynom Malikom, pjevačem benda "One Directiona". Prekinuli su poslije gotovo šest zajedničkih godina krajem 2021., nakon što se on žestoko posvađao s njenom majkom, Yolandom Hadid.

image

Gloria Campano sa sinom Bradleyjem Cooperom na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa

TOMMASO BODDI/AFP/PROFIMEDIA TOMMASO BODDI/AFP/PROFIMEDIA

Kako god bilo, Bradley i slavna manekenka potkraj prošle godine još su se dublje povezali.

"Već su razgovarali o zajedničkoj budućnosti i sljedećim koracima. Oni su izvrsni u međusobnoj komunikaciji na zdrav, otvoren način. Uzbuđeni su zbog pomaka u vezi prema naprijed", ispričao je izvor za Entertainment Tonight.

Početkom ove godine, par je zamijećen na after partyju dodjele Zlatnih globusa. Podsjetimo, Bradley se na službenom dijelu događaja pojavio s majkom Glorijom. Kasnije se otkrilo da su Gigi Hadid, Bradley i Gloria Campano zajedno otišli na večeru u talijanski restoran "Giorgio Baldi", u Los Angelesu. S obzirom na to da je djevojku upoznao s majkom, veza doista postaje ozbiljna. Stoga ne iznenađuje da su šetnjom u New Yorku prošlog vikenda, odlučili potvrditi nagađanja. I da su sretni skupa te da uživaju jedno u drugome na dejtu u kazalištu.

Linker
22. travanj 2024 14:41