Prava transformacija

Nema šanse da ga prepoznate: Slavni glumac snima film po istinitim događajima

Na setu u Sjevernoj Irskoj pokazao je kako će izgledati u svom budućem filmu u kojem glumi starog ratnog veterana.

Jedan od najpopularnijih irskih glumaca Pierce Brosnan potpuno se preobrazio za ulogu vremešnog štićenika staračkog doma, koji je i veteran Drugog svjetskog rata. Fotografi su snimili Brosnana na setu filma "The Last Rifleman", a čak i najbolji poznavatelji njegova lika i djela morali bi se dobro zagledati da ispod filmske maske prepoznaju glumca.

Iako i u stvarnosti 69-godišnji Brosnan ima potpuno sijedu kosu baš kao i za ulogu veterana, zbog odjeće i filmske maske rijetko tko će prepoznati nekadašnjeg agenta 007. Na setu u Antrimu u Sjevernoj Irskoj, Brosnan je pokazao da je prošao potpunu fizičku transformaciju.

image

Pierce Brosnan na setu filma ‘The Last Rifleman‘

SPLASH/PROFIMEDIA

Filmska priča inspirirana je stvarnim događajima, odnosno životom veterana Drugog svjetskog rata Bernardom Jordanom. U dobi od 89 godina taj se djedica iskrao iz staračkog doma u Sussexu kako bi prisustvovao 75. godišnjici iskrcavanja u Normandiji na Dan D. Jordan se ukrcao na autobus za Portsmouth, pa na trajekt za Francusku i krenuo u Normandiju u lipnju 2014. godine.

image

Brosnan glumi vremešnog ratnog veterana

SPLASH/PROFIMEDIA

Film u kojem Brosnan glumi vremešnog veterana prati starog vojnika koji bježi iz svog staračkog doma u Sjevernoj Irskoj kako bi otputovao u Francusku i odao počast palim kolegama na 75. godišnjicu, među kojima je i njegov najbolji prijatelj.

image

Pierce Brosnan snimljen u svibnju ove godine

BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 13:22