Victoria Beckham i David Beckham

 INSTAGRAM
Rođendanska čestitka

‘Nema na čemu!‘ Victoria Beckham počastila fanove golišavom fotografijom supruga Davida

Na škakljivoj fotografiji koju je objavila na Instagramu za suprugov 48. rođendan vidimo legendarnog nogometaša kako izlazi iz hidromasažne kade odjeven samo u bijele gaćice i s kapom na glavi.

Na škakljivoj fotografiji koju je objavila na Instagramu za suprugov 48. rođendan vidimo legendarnog nogometaša kako izlazi iz hidromasažne kade odjeven samo u bijele gaćice i s kapom na glavi.

Obožavateljice i obožavatelji Davida Beckhama, a i jednih i drugih ima na milijune, nisu mogli vjerovati u dar koji im je za Davidov 48. rođendan servirala njegova supruga, modna kreatorica Victoria Beckham. Na škakljivoj fotografiji koju je objavila na Instagramu vidimo nekadašnju nogometnu zvijezdu kako izlazi iz hidromasažne kade odjeven samo u bijele gaćice Calvina Kleina i s kapom na glavi. Gaće su mokre, pa je strateško mjesto prekrio rukama, uz osmijeh od uha do uha. Fotografija je još jednom zorno pokazala zbog čega je David svojevremeno bio proglašen najboljim modelom za donje rublje.

Uz fotografiju je 49-godišnja Victoria napisala: „Hajdemo svi slaviti!” i dodala: „Nema na čemu”, uz emoji koji plače od smijeha. Počele su se redati stotine tisuća pohvala i lajkova, a i zahvala Victoriji na objavi. Ranije je stavila još jednu rođendansku objavu, mirniju, koja prikazuje njih dvoje na večeri te Davida u druženju s njihovo četvero djece – sinovima Brooklynom (24), Romeom (20), Cruzom (18) i kćeri Harper (11). Uz objavu je napisala: „Sretan rođendan @DavidBeckham volimo te tako punooooo. Najčudesniji muž i nevjerojatan tata. Ti si naše sve.”

Obitelj Beckham već godinama nesmanjeno privlači pažnju javnosti, a uskoro ćemo više o njima, a posebno o Davidu, moći saznati iz Netfixove dokumentarne serije koja je u pripremi. Iz dosadašnjih isječaka moglo se doznati za njegov opsesivno-kompulzivni poremećaj, a kako je najavljeno, serija bi trebala pokriti Davidove sportske početke u radničkim četvrtima istočnog Londona te cijeli put kojim se probio u sam vrh sporta i postao jedan od najprepoznatljivijih sportaša svih vremena. Trebale bi biti prikazane ranije nikad viđene privatne snimke, razgovori s prijateljima i obitelji i svim najvažnijim osobama u njegovom životu.

Linker
27. travanj 2024 23:24