Dala je oglas

Ne želi imati apsolutno nikakve veze s bivšim: Glumica prodaje vjenčane cipele i prstenje

Glumica, TV voditeljica i chefica Valerie Bertinelli posljednju godinu obilježio je razvod i natezanje s bivšim oko novca, najnovijim potezom pokazala mu je što misli o njemu.

Srećo moja pređi na drugoga, odlučila je tako postupiti s uspomenama na najsretniji dan i prepustiti ih nekome drugome - uz financijsku naknadu. Valerie Bertinelli, američka glumica i voditeljica, pohvalila se da je stavila na prodaju cipele koje je nosila na vjenčanju kao i prstenje koje je nosila nakon zaruka i vjenčanja s financijskim planerom Tomom Vitaleom.

"Stavila sam par stvari na The RealReal. Dva prstena iz Tiffanyja koji uz sebe imaju loše uspomene i par cipela koje sam nosila na vjenčanju u siječnju 2011. Trebali bi biti gore za nekoliko tjedana", napisala je Bertinelli.

Zahtjev za razvod od svog drugog supruga podnijela je u svibnju ove godina, nakon što su se rastali u studenom 2021. Nakon ovog razlaza američki mediji su izvještavali kako je njen bivši počeo raditi u poštanskom uredu, satnica mu je 16 dolara (oko 120 kuna), a s Bertinelli je pokrenuo pravnu borbu oko novca i predbračnog ugovora.

Valerie je u fotografijama pokazala da je riječ o uščuvanim smeđim sandalama marke Jimmy Choo, koje uz vrtoglavu potpeticu imaju mnoštvo remenčića ukrašenih svjetlucavim kamenjem, uz to je pokazala i dva tanka prstena (izgledaju kao vjenčani i zaručnički) te originalnu Tiffany&Co. kutijicu.

Poznata Amerikanka za razlog razvoda navela je nepomirljive razlike, a iako nije mnogo kometirala odnos s bivšim, ovaj potez trebao bi otkloniti svaku sumnju što za njega osjeća. Potezom je oduševljen i njen sin Wolfgang Van Halen koji joj je ostavio tri srca i komentar: "Volim te mama". Sin je glazbenik, baš kao i njegov tata legendarni gitarist Eddie Van Halen.

Osim cipela, Bertinelli se oprašta i od svoje kuće smještene na Hollywood Hillsu za koji traži 2.5 milijuna dolara. Stavila ju je na prodaju nakon sage od razvoda s bivšim. Glumica je zatražila odvojene parnice oko njihovog predbračnog ugovora kojeg su oboje potpisali 2010., a nakon što je Vitale doveo u pitanje njegovu valjanost. Bivši je na sudu prvo pokušao blokirati da Bertinelli dobiva novac za uzdržavanje supružnika, a zatim je zatražio da ona njemu plaća 50.000 dolara mjesečno za istu stvar.

image

Valerie Bertinelli sa sinom Wolfgangom Van Halenom i njegovom djevojkom Andraianom Allsop

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

"Bit ću i više nego sretna da budem sretno rastavljenja i provedem ostatak svog života sama. Bit ću sretna time. U biti, sa svojih šest mačaka, mojim psom i mojim sinom, a nadam se jednog dana i unucima", kazala je u lipnju Valerie Bertinelli.

Linker
20. travanj 2024 00:31