DAVID SWANSON/AFP
kontroverzan look

Ne stišavaju se reakcije na Oscare: "Njezina haljina izgleda kao da je odjenula golemi jastuk"

Iako su neki oduševljeni stylingom pjevačice i glumice Ariane Grande, ima i onih kojima se izbor volumiozne ružičaste haljine nije svidio.

Iako su neki oduševljeni stylingom pjevačice i glumice Ariane Grande, ima i onih kojima se izbor volumiozne ružičaste haljine nije svidio.

Oscari su iza nas, no kako se radi o vjerojatno najglamuroznijem i najiščekivanijem događaju u Hollywoodu reakcije na dobitnike, ali i modne kombinacije se ne stišavaju. Stylinzi s crvenog tepiha i dalje su top tema. Još se komentira koja je zvijezda najbolje pogodila, a koja baš i ne. A jedna od onih koja koja izazvala kontroverze je i Ariana Grande koja se na crvenom tepihu pojavila nakon gotovo četiri godine izbivanja. Pjevačica i glumica na dodjelu je stigla u ružičastoj kreaciji modnog brenda Giambattista Valli. No njezin look nije se svidio svima.

image

Ariana Grande u kreaciji modnog brenda Giambattista Valli

DAVID SWANSON/AFP

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, više je onih koji nisu oduševljeni odabirom 30-godišnje pop zvijezde. "Izgleda kao prekrivač", "Njezina haljina izgleda kao golemi jastuk", "Ovo je situacija kada te žena uhvati s njezinim suprugom u krevetu pa se na brzinu omotaš posteljinom", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. "Pronašla sam svoju izgubljenu gumicu za kosu", našalila se jedna korisnica X-a. Ostali su je uspoređivali i s velikom ružičastom vrećom za sjedenje.

Ipak bilo je i njezinih vjernih obožavatelja koji su pohvalili njezinu modnu kombinaciju. "Ona izgleda odlično", "Izgleda kao prava princeza", "Ovo je najbolji look na crvenom tepihu Oscara", komentirali su drugi.

image

Za odabir haljine dobila je brojne kritike, među kojima su da izgleda kao jastuk ili ružičasta vreća za sjedenje

VALERIE MACON/AFP

Ariana Grande je za Dan žena, objavila dugoočekivani sedmi studijski album "Eternal Sunshine", a u njemu je ispričala svoju stranu priče o razvodu od Daltona Gomeza, ali se i osvrnula na novu ljubav koju je našla u Ethanu Slateru. "Iako ovaj album obuhvaća mnoge bolne trenutke, također je isprepleten nitima duboke, iskrene ljubavi", napisala je pjevačica na Instagramu. Ariana se od agenta za nekretnine Daltona Gomeza razvela u srpnju 2023. godine, a izvor blizak sada bivšem paru rekao je da se njihov brak počeo raspadati kada je Grande otišla u London snimati filmove "Wicked", čiji prvi nastavak bi trebao ubrzo stići u kina.

Na snimanju filma koji će biti podijeljen u dva dijela, zbližila se s kolegom glumcem Ethanom Slaterom i s njime je započela ljubavnu vezu. Slater je tada bio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Lily Jay s kojom ima i jednogodišnjeg sina. Zbog toga obožavatelji nagađaju da su oboje varali svoje partnere. Ethanova bivša supruga javno je osudila glazbenicu, a za strane medije je rekla da Ariana ne poštuje druge žena. Zbog cijele situacije 30-godišnjakinja je u mjesec dana na Instagramu izgubila 370 000 pratitelja kojima se nije svidjela cijela situacija oko njezinog privatnog života.

Linker
26. travanj 2024 09:11