ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK
Vatreni navijači

Ne pojavljuju se često u javnosti: Jake Gyllenhaal s djevojkom stigao na finale Roland Garrosa

Glumac je pet godina u vezi s francuskom mankenkemom koja obožava sport, a kako oboje vole tenis nisu mogli propustiti finale pariškog Grand Slama.

Glumac je pet godina u vezi s francuskom mankenkemom koja obožava sport, a kako oboje vole tenis nisu mogli propustiti finale pariškog Grand Slama.

Mnoge holivudske zvijezde obožavaju tenis pa im zbog velikih turnira nije teško ‘potegnuti‘ do Europe, kako je to ovih dana učinio i glumac Matthew Perry stigavši na Roland Garros. A na finalnom meču između Novaka Đokovića i Caspera Ruuda, u kojem je Đoković treći put odnio pobjedu na Roland Garrosu, uočen je i glumac Jake Gyllenhaal s djevojkom Jeanne Cadieu.

Iako je slavni glumac ljubitelj tenisa, ne treba mu sport da bi došao u Pariz jer je njegova djevojka Francuskinja. Na teniskom stadionu Jeanne je pokušala biti što neupadljivijom, u bijeloj majci bez rukava s crnom šiltericom na glavi i tamnim naočalama. No par nije uspio izbjeći fotografske aparate jer je glumac odjenuo ružičastu košulju koja je jednostavno u masi privlačila poglede.

image

Jake Gyllenhaal i Jeanne Cadieu

EMMANUEL DUNAND AFP

Jake Gyllenhaal, koji se proslavio filmovima poput ‘‘Planine Brokeback‘‘, ‘‘Zakon braće‘‘ i ‘‘Spider Man: daleko od kuće‘‘, s francuskom manekenkom je u vezi od 2018., a prvi put su crvenim tepihom prošetali 2021. i to na premijeri filma ‘‘The Lost Daughter‘‘, kako bi podržali redateljski debi njegove sestre Maggie Gyllenhaal. Iako je tražena manekenka te radi za agencije Elite Model Management NYC i Women Management Paris, želi više od modelinga pa studira na Sveučilištu Columbia, gdje su i Jake i njegova sestra Maggie prethodno bili studenti.

image

Posljednji put par je viđen prošle godine na Festivalu u Cannesu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

A manekenka osim tenisa voli i nogomet pa je otkrila na svojim društvenim mrežama u kojem je ozračju pratila finale Svjetskog prvenstva u Katru u kojem je Francuska izgubila protiv Argentine, a naši dečki osvojili broncu. Naime, manekenka je baš taj dan snimala modni editorijal za francuski Harper‘s Bazaar.

"Od te se naslovnice uvijek naježim. Snimali smo je tijekom finala Svjetskog prvenstva 2022. Između kadrova, cijeli tim Harper‘s Bazaara i ja trčali bismo do ekrana računala i gledali kako se odigrava sada već neslavna utakmica. I dok je sportski komentator vikao - Ajmo Francuska, mi smo vrištali - Ajmo Harper‘s Bazaar France!‘‘

Linker
27. travanj 2024 06:16