-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
novi početak

Ne može više šutjeti: Adele napokon progovorila o novoj vezi i bi li se željela opet udati

Britanska glazbenica dala je intervju za magazin Elle u kojem je otkrila da je potpuno opsjednuta novim dečkom.

Britanska glazbenica dala je intervju za magazin Elle u kojem je otkrila da je potpuno opsjednuta novim dečkom.

Otkako su se prošle godine u srpnju zajedno pojavili na košarkaškoj utakmici, glazbenica Adele i sportski agent Rich Paul zaljubljeniji su no ikad. Iako nevoljko otkrivaju stvari iz privatnog života, Paul je nedavno indirektno rekao da bi volio imati još djece, a sada je Adele napokon progovorila o novoj vezi.

"Nikad nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njime", rekla je Adele za magazin Elle. Na pitanje bi li se željela ponovno udati, odgovorila je: "Da, apsolutno", čime je dala naslutiti svoje buduće planove u kojima vidi i još djece.

image

Adele i Rich Paul na košarkaškoj utakmici.

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Definitivno želim više djece. Ja sam domaćica i matrijarh, a stabilan život mi pomaže u stvaranju glazbe. Ali trenutno sve što imam u glavi je moj novi dom u Las Vegasu. Želim da bude savršen", ispričala je Adele.

Adele i Rich su neko vrijeme skrivali svoju vezu, no nakon što su prvi put viđeni zajedno u javnosti na NBA utakmici, Adele je na svom Instagramu objavila njegovu fotografiju, čime je potvrdila glasine.

Par je u veljači ove godine pokrenuo glasine da se zaručio jer je Adele na dodjeli glazbenih nagrada BRIT Awards nosila dijamantni prsten, ali na pitanja o zarukama odgovara je kriptično.

"Kao da bih ikada ikome rekao jesam li ili nisam zaručena. Ali, ipak djeluje lijepo, zar ne?", rekla je Adele u The Graham Norton Showu u veljači.

U ožujku ove godine rastala se od humanitarca Simona Koneckija nakon sedam godina braka, u kojem su dobili sina Angela.

Linker
26. travanj 2024 06:54