Ima stav

Navodna djevojka Bradleya Coopera ne planira s njim izlaziti unedogled

U prvom istupu u javnosti otkako su navodno prohodali, bivša savjetnica Hillary Clinton jasno je podvukla crtu, a sada je na potezu glumac.

Dugo joj je trebalo da se ponovno upustiti u romansu, a sad pak uživa u izlascima s Bradleyjem Cooperom, no nema namjeru izlaziti unedogled s njim ili s bilo kojim drugim muškarcem - stav je Hume Abedin, nove navodne djevojke holivudskog zavodnika.

Svoje karte ‘poslagala je na stol‘ u razgovoru za Wall Street Journal, a kako je riječ o vrlo poznatoj demokratskoj političarki, njezine riječi prenijeli su praktički svi američki mediji. Pa neka Bradley razmisli hoće li se poigravati sa ženom koja je bila jedna od najbližih savjetnica Hillary Clinton, poznatoj po čvrstom stavu radilo se o Bliskom istoku (specijalizirala se za tamošnju političku scenu) ili o zaljubljivom glumcu sklonom poput pčele lepršati s cvijeta na cvijet.

Upoznala ih je Anna Wintour uoči ovogodišnje Met Gale, već su tada flertovali, no bilo je prerano pojaviti se zajedno na crvenom tepihu. Smatra se da hodaju od lipnja ove godine i koliko je poznato, Bradley je lud za njom jer je, za razliku od njegovih prijašnjih djevojaka, žena s potpuno drugačijom karijerom, ima sjajnu naobrazbu i pokriva gotovo sve teme, a pritom se ne ustručava se reći što misli. Napisala je i autobiografiju, bestseller na listi New York Timesa.

"Dejtanje sam smjestila u riskantnu kategoriju, posebno kad sam živjela u New Yorku, dok je Hillary Clinton bila senatorica. Bilo je to vrlo glamurozno razdoblje, toliko gala večera, sve te žene za koje sam otkrila da su puno pametnije, ljepše, puno više svega od mene. Ja sam, pak, bila mala, preozbiljna politička suradnica vječno u odijelu. Nikada nisam očekivala da ću biti žena s kojom bi zgodni frajeri otišli s tih večera. To mi je bilo u redu jer bi upuštanje u romansu značilo imati manje vremena za rad i fokusiranje na bitne stvari", ispričala je.

image

S prijateljicom Annom Wintour na ovogodišnjem US Openu.

ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA

U međuvremenu je promijenila mišljenje zbog veze s šarmerom kojem je, budimo iskreni, teško odoljeti. Sada je otvorena za dejtanje, ali pod njezinim uvjetima. Budući da iza sebe ima traumatičan razvod, njen oprez je razumljiv.

Njezin bivši suprug, osramoćeni demokratski kongresnik Anthony Weiner, morao je dati ostavku jer je suradnicama slao eksplicitne seksualne poruke (i fotografije). Kad je doznala da se uz sve to seksao s maloljetnicom, ekspresno ga je ostavila. Budući da imaju sina, trudi se održati korektan odnos s bivšim. Kako god bilo, ne trebaju joj komplikacije u privatnom životu. Svoje je rekla, a sada se čeka potez slavnog glumca.

Linker
20. travanj 2024 05:06