ČETIRI BRAČNE GODINE

Nataša Janjić otkrila kako ju je suprug iznenadio za godišnjicu: ‘Ovako se može!‘

Glumica je zajedničkom fotografijom čestitala suprugu Nenadu njihov ‘četvrti mandat‘ i poručila kako bi sve ponovila.

Blagdani u obitelji Nataše Janjić Medančić imaju posebnu čar, jer upravo su prosincu 2018. glumica i njezin suprug, ortoped Nenad Medančić, u tajnosti izrekli sudbonosno "da". U srijedu su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a Nataša je suprugu posvetila dirljivu objavu na društvenim mrežama.

"I opet, s tobom bih sve ponovila! Sretan nam prvi četverogodišnji mandat, ljubavi! Probajmo ga nadmašiti u drugom!", poručila je glumica uz crno-bijelu fotografiju na kojoj ljubi Nenada.

Zatim je otkrila da ju je suprug za njihov posebni datum iznenadio velikim buketom raznovrsnog cvijeća i helijskim balonom u obliku broja četiri. "Jučer je bio lijep dan", napisala je kratko uz hashtagove #iznenađenje i #ovakosemože.

Podsjećamo, prije četiri godine u ovo je doba par nestrpljivo iščekivao i dolazak svog sinčića Tina, kojeg je Nataša rodila u veljači 2019. U međuvremenu je par proživio uzbudljive tri godine, a na ljeto 2020. dočekali su kćerkicu Kaju. Promijenili su i adresu stanovanja, jer im je zagrebački potres oštetio dom.

Linker
19. travanj 2024 12:36