DAMIR SKOMRLJ CROPIX
nakon dore

Nastup Leta 3 ima 1,6 milijuna pregleda, više nego što su dosad skupili prijašnji pobjednici

Unatoč interesu koji su izazvali, zasad situacija na kladionicama ne prati taj hype. Naime, Let 3 je trenutno na 25. poziciji.

Unatoč interesu koji su izazvali, zasad situacija na kladionicama ne prati taj hype. Naime, Let 3 je trenutno na 25. poziciji.

Dva dana nakon Dore, izbora hrvatskog predstavnika na Euroviziji, pobjeda Leta 3 i dalje je glavna tema u državi. Njihova pobjeda nikog nije ostavila ravnodušnim, a snimka nastupa već je na petom mjestu u trendingu. Dosad je njihov nastup prikupio 1,6 milijuna pregleda, a brzo su krenule usporedbe sa snimkama ranijih predstavnika.

Tako je Mia Dimšić od svoje lanjske pobjede na Dori do danas prikupila 835 tisuća pregleda na tom videu, dok je njen eurovizijski nastup stao na 889 tisuća pregleda.

Albina Grčić je pak od veljače 2021. sa svojim nastupom na Dori prikupila 2,1 milijun pregleda pa se čini da bi je Let 3 mogao prestići već danas.

Jedini hrvatski pobjednik Dore koji nije otišao na Eurosong, Damir Kedžo sa svojim je nastupom na YouTubeu skupio 811 tisuća pregleda.

Unatoč interesu koji su izazvali, zasad situacija na kladionicama ne prati taj hype. Naime, Let 3 je trenutno na 25. poziciji, no treba uzeti u obzir da predstavnici niza zemalja još uvijek nisu izabrani. Najveće šanse za pobjedu kladionice daju Ukrajini, drugu godinu zaredom. Lani se pokazalo da su bile u pravu, a u svibnju ćemo vidjeti jesu li i ove godine.

Linker
26. travanj 2024 01:33