Glumica Petra Cicvarić pred porod
 Petra Cicvarić / Instagram
Iza nje je dinamična trudnoća

Naša omiljena glumica na svijet donijela drugo dijete: 'Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila!'

Hrvatska glumica Petra Cicvarić sa suprugom, redateljem i glumcem Peđom Gvozdićem dobila je drugo dijete. Njihovoj djevojčici Korani pridruženo je novo, malo klupko sreće.

Poznata hrvatska glumica Petra Cicvarić na svijet je donijela drugo dijete! Prošlo je više od tri godine otkako je glumica dobila djevojčicu Koranu, a sada je sa suprugom Peđom Gvozdićem dočekala drugu bebu. Sretnu vijest otkrila je ekskluzivno za Gloria.hr, potvrdivši da je rodila u jutarnjim satima. Na svijet je stigla još jedna djevojčica!

"Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome. Naša banda bogatija je za još jednu ratnicu!!!", napisao je na društvenim mrežama ponosni tata.

Petru Cicvarić pamtimo iz televizijskih serija "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine", kojima je osvojila simpatije gledatelja širom Hrvatske.

Dinamična trudnoća sretno se privela kraju

Vijest o drugoj trudnoći podijelila je u listopadu 2019. godine na svom Instagramu, pozirala je otkrivenog trbuha, uz svoju kćerkicu Koranu. I inače Petra na toj društvenoj mreži dijeli privatne trenutke u kojima uživa u društvu supruga, glumca i redatelje Peđe Gvozdića i njihove kćeri.

Naša kolumnistica uoči poroda: 'Znam da je blizu. Uzbuđena sam kao pred neku veliku premijeru'

Nestrpljivo iščekivanje uz slatke muke: Petra Cicvarić otkrila kako se osjeća tik prije poroda

Posljednje mjesece trudnoće Cicvarić je dijelila s čitateljicama i čitateljima Gloria.hr portala, otkrila je u njima s kojom se bojazni srela na početku trudnoće, a nije se libila pisati i o onome što joj u trudnoći najteže pada.

Prije svega par dana otkrila nam u kolumni: "Počela sam sanjati odlaske u bolnicu, zamišljati kako će mi i gdje puknuti vodenjak"

Prije svega četiri dana za naš portal otkrila je koliko je uzbuđena uoči rođenja bebe. Osjećala je da će njezina prinova stići svakog časa. "Još malo, znam, jer kad se pogledam u ogledalo, vidim usnice koje su otekle, obraze koje se rumene kao da sam prava snaša, na koje bi moja baka bila ponosna da ih može uštipnuti, a bome više ni prstenje ne nosim, jer nisam sigurna bih li ih mogla skinuti do kraja dana. Još malo, znam, jer sam počela sanjati odlaske u bolnicu, zamišljati kako i gdje će mi puknuti vodenjak te se ustajati uz zvučnu kulisu koja bi posramila i najbolje zvučne efekte. Na svako moje ustajanje, dragi me pita "Je l' krenulo?". "Ma ne, samo idem na wc", odgovaram", napisala je prije četiri dana Petra i dodala da jedva čeka vidjeti bebu.

Glumica na rubu snaga: 'Mogla bih zaspati čekajući da se upali zeleno svjetlo na semaforu, a noću ne mogu oka sklopiti'

Pripazite kako ćete razgovarati s našom trudnom glumicom, dokazano baca uroke i širi ječmenac

Jedva čekam trenutak kad te Korana ugleda. Jedva čekam vidjeti njenu reakciju. Jedva čekam naš povratak kući.

"Znam da naše devetomjesečno putovanje dolazi kraju, jer sad već jedva čekam da vidim tvoje male, zgužvane dlanove i sitna stopala. Jedva čekam pogledati te u oči. Staviti te na prsa i osjetiti to malo srce blizu svojeg. Zanima me hoćeš li imati puno kose kao tvoja seka. Zanima me hoće li i tvoje oči biti crne kad se rodiš pa postati sivo-plave nakon šest mjeseci ili ćeš imati dravske oči kao tvoji roditelji. Jedva čekam trenutak kad te Korana ugleda. Jedva čekam vidjeti njenu reakciju. Jedva čekam naš povratak kući. Toliko toga nas čeka! Jedva čekam, a opet ne želim požurivati. Uzbuđena sam kao pred neku veliku premijeru... Koliko još? Nije bitno. Bolje je pitanje koliko još ljubavi mogu osjetiti prema tebi, a ni ne poznajem te", dirljivim riječima zaključila je Petra svoje trudničko putovanje za Gloria.hr.

Linker
18. travanj 2024 11:22