Fotografija: Profimedia
Stigla beba

Napokon sreća: John Legend na koncertu objavio da je postao otac

Nakon tragičnog gubitka djeteta prije tri godine, slavni par sada ponovno ima razloga za slavlje.

Nakon tragičnog gubitka djeteta prije tri godine, slavni par sada ponovno ima razloga za slavlje.

Obitelj glazbenika Johna Legenda i bivše manekenke Chrissy Teigen postala je još veća - pjevač je na privatnom koncertu rekao kako je njegova supruga Chrissy upravo rodila njihovo treće dijete. "Kakav blagoslovljeni dan", rekao je oduševljeni pjevač i nadodao da se osjeća punim energije i sreće, iako je proveo nesane noći uz Chrissy koja posljednje dane trudnoće provela u bolnici. Uzvanici koncerta vijest su podijelili na društvenim mrežama.

Legend i Teigen već su roditelji dvoje djece - Milesa (4) i Lune (6), a sretna vijest o trećem djetetu dolazi nakon što je manekenka 2020. godine izgubila sina Jacka u 20 tjednu trudnoće. Tada su se našli i na meti mnogobrojnih kritika, a Chrissy su najviše zamjerali što je podijelila fotografije sa svojim umrlim sinom. Par je javno govorio o svom tragičnom gubitku i teškom periodu života u kojem se Chrissy na neko vrijeme odala i alkoholu.

Sa svojim pratiteljima su govorili o nastojanjima da dobiju treće dijete putem medicinski potpomognute oplodnje, a nakon začeća Chrissy je dijelila brojne trudničke trenutke na društvenim mrežama.

"Posljednjih nekoliko godina bili smo, u najmanju ruku, pomiješanih emocija, no radost je opet ispunila naš dom i naša srca", dio je objave kojom je bivša manekenka i autorica kuharice objavila vijest o trudnoći. Par još uvijek nije objavio spol ni ime novorođene bebe.

image
Fotografija: Profimedia
Linker
26. travanj 2024 01:58