novi dom

Napokon se skućili: Pogledajte novi dom J. Lo i Afflecka za koji su izdvojili vrtoglavu cifru

Novi dom tražili su dvije godine, platili su više od očekivanog, a nalazi se na brijegu s prekrasnim pogledom u Pacific Palisadesu, te nedaleko doma njegove bivše supruge Jennifer Garner.

Potraga za novim domom zvjezdanog para, Jennifer Lopez i Bena Afflecka, napokon je završena. Jučer je potvrđeno kako su pronašli posjed za kojim su tragali dvije godine, a nalazi se u Pacific Palisadesu nedaleko od Los Angelesa.

image

Pogled vrijedan milijune

MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Značajno je skuplji od iznosa koji su imali na umu (nagađa se da im je granica bila 40 milijuna dolara) i stajat će ih čak 64 milijuna dolara, no odabrano zdanje ima značajnu prednost u odnosu na vilu u Rustic Canyonu, koju su nedavno htjeli kupiti za gotovo 35 milijuna dolara. Ima impresivnu okućnicu od 1,13 hektara i zajamčenu privatnost. Stvar je u tome da bračni par svoju djecu, 14-godišnje blizance Emme i Maximiliana iz bivšeg braka Jennifer Lopez s pjevačem Marcom Anthonyjem, te klince Bena Afflecka iz braka s Jennifer Garner, 17-godišnju Violet, 14-godišnju Seraphinu te 11-godišnjeg Samuela, žele podizati što je privatnije moguće. Čini se kako je to prevagnulo da odaberu prostran i dobro čuvan posjed.

image

Jedna od jedanaest kupaonica u vili

MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zdanje na tri kata opremljeno je dizalom, nalazi se na brežuljku i gleda prema kanjonu, što omogućuje obilje prirodnog svjetla u svim prostorijama tijekom dana. Njihov novi dom nalazi u susjedstvu vile koju je Affleck dijelio s bivšom suprugom dok su devet godina bili u braku.

image

Glavna spavaća soba

MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Impresivna vila ima osam spavaćih soba i jedanaest kupaonica, kino dvoranu, igraonicu s atrakcijama za mlade, a u dvorištu se nalazi prostrani bazen. Budući da je pjevačica i glumica u veljači ove godine oglasila prodaju svog imanja u Bel Airu za 48 milijuna dolara, doznalo se kako traži 20 milijuna dolara više od iznosa koji je platila 2015. godine.

image

Profesionalno kino holivudskim zvijezdama ne služi samo za opuštanje

MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Affleck je nedavno prodao svoju vilu za oko 30 milijuna dolara, tako da bračni par ipak neće financijski loše proći ulaganjem u zajedničku nekretninu. Sve sobe izlaze na osunčanu terasu, a kako će se u dane kad će djeca Bena Afflecka biti s njima, obitelj značajno povećati, u ogromnoj kuhinji opremljenoj poput "svemirskog broda", bit će mjesta za sve.

image

Kuhinja za sedmeročlanu obitelj

MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bračnom paru na raspolaganju je raskošno opremljena knjižnica, blagovaonice, nekoliko dnevnih soba s kaminom i lukzusnim sjedaćim garniturama, prostor za primanje gostiju, vinski podrum, a ako netko nakon partyja odluči prenoćiti, za prijatelje imaju posebnu, gostinjsku kuću.

image

Raskošno opremljena knjižnica

MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bitan detalj je prostrana teretana sa svim luksuznim popratnim sadržajima, od saune do turske kupelji. Prijatelji para jedva čekaju pozivnicu za zabavu povodom useljenja i razgledavanje posjeda za kojim su Jennifer i Ben toliko dugo tragali.

Linker
23. travanj 2024 10:36