RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Obiteljska večer

Napokon nije ‘uhvaćen‘ s manekenkom: Leonardo DiCaprio u izlasku s ocem i maćehom

Holivudsku zvijezdu kamere obično vrebaju kad izlazi s djevojkama, a sada je, iako je nastojao biti što neuočljiviji, snimljen u društvu oca Georgea i njegove druge supruge. Za dlaku je pritom izbjegao susret s manekenkom s kojom ga povezuju.

Holivudsku zvijezdu kamere obično vrebaju kad izlazi s djevojkama, a sada je, iako je nastojao biti što neuočljiviji, snimljen u društvu oca Georgea i njegove druge supruge. Za dlaku je pritom izbjegao susret s manekenkom s kojom ga povezuju.

Oskarovac Leonardo DiCaprio odmorio se jednu večer od djevojačkog društva i prijateljske svite te izašao na večeru s ocem Georgeom i maćehom Peggy Farrar. Odveo ih je u restoran Chiltern Firehouse, vruće londonsko mjesto za izlazak, piše Daily Mail, pretpostavljajući kako 48-godišnji glumac nije znao da je ondje već stigla manekenka Gigi Hadid (28) s kojom je navodno imao romansu koja je, opet navodno, pukla u veljači.

George DiCaprio (79) česta je pratnja sinu na crvenom tepihu, baš kao i Leova mama Irmelin. George i Irmelin razveli su se kad je maleni Leo imao jednu godinu, a George je brak s Peggy sklopio 1995.

image
RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Otac i sin imali su u ovoj prigodi slične jakne s patentnim zatvaračima, a George je svoju odjenuo uz crne hlače sa sjajnim trakama na nogavicama. Zanimljiva je i njegova frizura – duga i bujna začešljana sijeda kosa uz kozju bradicu. Peggy je nosila bijele tajice, kratku suknju i jaknu, a na glavi bijeli turban kojim pokazuje da poštuje sikhizam. Obula je ljubičasto-plave tenisice. Leonardo se trudio biti što neprimjetniji, pa je i lice prekrio maskom.

Otac i sin DiCaprio uvijek su bili čvrsto povezani i očev utjecaj na Leonarda bio je jak još od djetinjstva. Upravo je on budućem glumcu otkrio filmove Roberta De Nira i objasnio mu da „tako izgleda veličanstvena gluma”. Leo je jednom prilikom izjavio: „Otac mi je uvijek govorio kako mu nije važno hoću li biti uspješan ili ne, najvažnije je da imam zanimljiv život.”

image

Leonardo DiCaprio je tako dobro prekrio lice da se pri ulasku u restoran umalo zaletio u zid

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

S nekadašnjim uzorima: Robert De Niro, Al Pacino, Leonardo DiCaprio i George DiCaprio snimljeni 2017. na Tribeca Film Festivalu

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

George je imao raznoliku karijeru – bio je pisac, urednik, izdavač, performer, a od 2008. radio je kao izvršni filmski producent, uglavnom dokumentaraca i kratkih filmova, često rame uz rame sa sinom. Nedavno se pojavio u maloj ulozi u komediji „Pizza od sladića”, smještenoj u sedamdesete godine, redatelja Paula Thomasa Andersona. I Leovo najranije sjećanje povezano je s ocem. „Sjećam se da me poveo na neki hipi koncert, mislim da sam imao oko tri godine, ali bend nije došao. Nekoliko stotina ljudi dozivalo ih je, a tata me podigao na pozornicu i ja sam onda plesao step za okupljene”, ispričala je filmska zvijezda jednom prilikom za Rolling Stone.

Linker
28. travanj 2024 10:21