Kraj ere

Nakon više od 20 godina ugasit će se emisija Dr. Phila

Tog doktora kliničke psihologije proslavila je Oprah, koja mu je pomogla i da prije 21 godinu pokrene vlastiti dnevni talk-show.

Show doktora za po kući, koji je više od 20 godina dijelio savjete, polako dolazi svom kraju. Dugotrajni dnevni talk-show "Dr. Phil", kojeg vodi Phil McGraw, završit će s emitiranjem nakon trenutne sezone 2022./23. To je ukupno 21 sezona emitirana zaredom koju je vodio ovaj doktor kliničke psihologije. Dr. Phil prestao je obnavljati svoju licencu za psihoterapeutsku praksu još 2006.

image

Dr. Phil sa suprugom Robin kada je dobio zvijezdu na stazi slavnh

CLINTON WALLACE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

McGraw je put prema slavi započeo pojavljivanjima kod velike Oprah Winfrey kasnih devedesetih. Slavna voditeljica godinama ga je ugošćavala u svom Oprah Winfrey Showu, a 2002. mu je pomogla da pokrene svoju emisiju "Dr. Phil", koja se emitira od rujna te godine. Ovaj talk show, koji se u SAD-u i diljem svijeta emitira u dnevnom terminu, savjetodavnog je formata.

"Blagoslovljen sam s preko 25 predivnih godina u dnevnom programu televizije. S ovom emisijom pomogli smo na tisuće gostiju i milijunima gledatelja, u svim mogućim temama - od ovisnosti i braka do mentalnog wellnessa i odgoja djece. Ovo je bilo nevjerojatno poglavlje mog života i karijere, ali dok odlazim iz dnevnog programa, istovremeno imam još toliko toga što bih htio napraviti", kazao je McGraw u izjavi za People.

Slavni voditelj emitiranje će privesti kraju, nakon što istekne posljednji ugovor koji je 2018. potpisao s CBS Media Ventures, na razdoblje od pet godina. Očekuje se da će tvrtka za distribuciju dati televizijskim mrežama mogućnost da prikažu prethodno snimljene epizode za nadolazeću sezonu u ovoj i 2024. godini.

Linker
25. travanj 2024 15:16