Kolege se opraštaju

Nakon tragičnog pada, preminuo mladi glumac iz poznate TV serije

U seriji Heartland tumačio je lik Finna Cottera, a njegovi kolege odali su mu počast na službenim kanalima.

U seriji Heartland tumačio je lik Finna Cottera, a njegovi kolege odali su mu počast na službenim kanalima.

Tužna vijest pogodila je televizijski svijet, mladi glumac izgubio je život u tragičnoj nesreći. Robert Cormier, glumio je u dugovječnoj seriji "Heartland", bile su mu 33 godine. Glumac je preminuo u petak, kako se vidi u osmrtnici. Uzrok smrti nije napisan u tom dokumentu, ali Cormierova sestra Stephanie rekla je za The Hollywood Reporter da je njen brat preminuo u bolnici u Etobicokeu, predgrađu Toronta. Preminuo je od ozljeda koje je dobio u padu.

U osmrtnici se Cormiera sjećaju kao "sportaša, glumca i divnog brata".

image

Robert Cormier i Amber Marshall, njegova kolegica iz serije Heartland

YOUTUBE SCREENSHOT

"Imao je veliku strast za pomaganje drugima i uvijek je gledao kako da postigne još više. Uživao je u večerima uz film sa svojom obitelji, a posebno se divio ocu koji mu je bio uzor. Kroz svoj život utjecao je na mnoge bilo da je riječ o njegovoj obitelji, članovima ekipe ili prijateljima", piše u osmrtnici.

"Sjećanje na Roba živjet će kroz njegovu strast za umjetnost i film, kao i kroz njegove tri sestre koje su mu bile cijeli svijet", zaključeno je u posljednjem pozdravu kroz osmrtnicu.

U seriji Heartland tumačio je lik Finna Cottera, a njegovi kolege odali su mu počast na službenim kanalima serije.

"Robert Cormier, aka Heartlandov Finn, bio je nevjerojatan talent koji je prerano otišao. Duboko smo ožalošćeni viješću da je preminuo. Iskrenu sućut njegovim prijateljima, obitelji i suradnicima", napisali su iz UPtv-a na kojem se serija emitirala.

I na službenom Instagram profilu serije oprostili su se od kolege. "Duboko smo ožalošćeni viješću o smrti Roberta Cormiera. Bio je omiljeni član glumačke postave Heartlanda posljednje dvije sezone. U ime glumaca i ekipe Heartlanda, naše misli su s njim i njegovom obitelji, koji su zamolili za privatnost u ovom teškom periodu", napisali su kolege.

Linker
26. travanj 2024 13:36