camila coelho

Nakon što se u tajnosti borila s bolešću, influencerica otkrila da je rodila sina

Iako je sa svojim pratiteljima dijelila puno toga, Camila se s epilepsijom borila u tajnosti. Kako je kasnije otkrila, dijagnozu je doznala prije 20 godina, a prije začeća morala je potražiti pomoć.

Nešto više od godinu dana nakon što je otkrila da boluje od epilepsije, influencerica Camila Coelho postala je prvi put majka. Ona i suprug Ícaro Coelho dobili su sinčića kojem su dali ime Kai.

"Kai Coelho - rođen 5.8.2022. u 20:52. Tako smo zahvalni što je zdrav i ovdje s nama.", napisala je jučer Camila na Instagramu, nazvavši svog sina njihovim anđelom.

Među snimkama koje je objavila je fotografija mališanove ruke koja drži tatinu ruku, ali i video na kojem Camila plače od sreće jer je nakon 24 sata trudova konačno čula prvi plač svog sina.

Kako je ranije otkrila, njen put do majčinstva bio je "osjetljivo putovanje". U ožujku je s pratiteljima podijelila da je trudna.

"Ovo su doista bila najsretnija 23 tjedna u mom životu", napisala je uz fotografije koje je snimila za Vogue Brazil.

"Nakon osjetljivog putovanja, s toliko straha i mnogo frustracija, Bog nas je blagoslovio najposebnijim darom u životu, onim o kojem smo najviše sanjali - našom bebom", dodala je.

Mjesec dana kasnije par, koji se vjenčao 2010. godine, otkrio je da očekuju sina.

Iako je sa svojim pratiteljima dijelila puno toga, Camila se s epilepsijom borila u tajnosti. Kako je kasnije otkrila, dijagnozu je doznala prije 20 godina, a prije začeća morala je potražiti pomoć kako bi izbjegla probleme sa zdravljem kod bebe.

"Oduvijek sam maštala o tome da budem mama i imam djecu", rekla je za Women‘s Health 2021. "Odmalena sam znala da ću to morati planirati s liječnicima jer lijekovi protiv napadaja mogu dovesti do raznih rizika u trudnoći te mogu biti uzrok urođenih mana", rekla je.

01 - Modified: 2022-08-28 11:51:16 - Feat.: 0 - Title: Ima 19 godina, apsolutna je TikTok senzacija: ‘Došao je u Australiju vidjeti klokane, dočekao ga je Rolls-Royce‘
01 - Modified: 2022-08-28 11:51:16 - Feat.: 0 - Title: Ima 19 godina, apsolutna je TikTok senzacija: ‘Došao je u Australiju vidjeti klokane, dočekao ga je Rolls-Royce‘
Linker
28. kolovoz 2022 13:51