afera spitgate

Nakon što se proširila priča da ga je Harry Styles pljunuo, progovorio Chris Pine

Glasnogovornik glumca poručio je da među kolegama postoji samo uzajamno poštovanje.

Harry Styles potpuno se neočekivano našao u aferi "Spitgate" nakon što su oštrovidni pratitelji prijenosa Venecijanskog filmskog festivala prema jednoj snimci zaključili da je pljunuo glumca Chrisa Pinea.

Naime, Styles u jednom trenutku sjeda do Pinea koji plješće, ali napravi neobičan pokret usnama. Pine prestaje pljeskati i gleda ispred sebe sa zabezeknutim izrazom lica, što je bilo dovoljno da tviteraši zaključe da ga je glazbenik pljunuo.

Da je cijela priča apsurdna potvrdio je i Chris Pine preko svog glasnogovornika.

"Ovo je smiješna priča, potpuna izmišljotina i rezultat čudne online iluzije koja očito vara i dopušta glupa nagađanja. Samo da bude jasno, Harry Styles nije pljunuo Chrisa Pinea. Između ova dva čovjeka postoji samo poštovanje i svaka sugestija za suprotno očit je pokušaj stvaranja drame koja jednostavno ne postoji", rekao je glasnogovornik.

Kako je isječak postao viralan, internet je raspravljao o tome što se točno dogodilo. Jedan korisnik Twittera objavio je GIF napravljen od isječka zajedno s porukom: "On 100% pljuje Chrisa Pinea."

image

Ekipa iz filma ‘Don‘t Worry Darling‘.

MARILLA SICILIA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Dok su jedni jedva čekali zakuhati dramu, drugi su stali u Stylesovu obranu, dajući još jedno objašnjenje za ono što se dogodilo. "Chris Pine se samo pitao gdje su mu sunčane naočale nakon pljeska i shvatio da su mu u krilu", napisala je jedna korisnica Twittera o svojoj interpretaciji snimke.

Inače, Styles i Pine glume u filmu "Don‘t Worry Darling" uz Florence Pugh. Ona i Styles utjelovili su Jacka i Alice, mladi par koji živi u naizgled savršenom poslovnom gradu Victoryju u Kaliforniji 1950-ih. Dok pukotine počinju izbijati na površinu u njihovoj idiličnoj zajednici, Alice postaje opsjednuta prirodom posla svog supruga.

Film, koji dolazi u kina 23. rujna, režirala je Stylesova djevojka Olivia Wilde.

Linker
20. travanj 2024 02:03