Nisu viđeni zajedno

Nakon Shakirine pjesme Pique i Clara se pritajili, a on se druži s drugom poznatom ljepoticom

Iako se činilo da su bivši partneri našli zajednički jezik, razdijelili su imovinu i dogovorili skrbništvo nad sinovima, Shakira se pjesmom obrušila na Piquea.

Shakirina pjesma prodrmala je glazbenu scenu, privukla prevarene partnere, ali i izazvala instant reakciju od njenog bivšeg partnera Gerarda Piquea. Bivši nogometaš odmah je "prihvatio" igru te joj uzvratio na stihove prigrlivši Casio i Twingo koje je glazbenica koristila kao metafore da opiše njegovu sadašnju djevojku. Studentica Clara Chia Marti započela je vezu s nogometašem dok je bio u vezi s pjevačicom, a neki od detalja te prevare i veze sada cure u javnost.

Tako se saznalo da je Shakira na dugotrajnu prevaru posumnjala kad je vidjela da joj je netko pojeo teglicu džema. Slasticu koju je u njihovoj kući jela samo pjevačica, jer ni Pique, a ni sinovi ga nisu voljeli, potražila je u hladnjaku nakon što se vratila s puta. Kad je našla praznu teglu, zapitala se tko je to bio u njihovoj kući.

image

Gerard Pique i Clara Chia

EMILIO UTRABO/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nagađalo se da će količina negativnih komentara i osuda javnosti, potaknuta i Shakirinom pjesmom, pokolebati novi par. Na društvenim mrežama pisalo se da sada nema šanse da Clare i Pique opstanu, nakon što su svi saznali što su napravili Shakiri. No, za sad, čini se da je među njima sve i dalje po starom, pišu španjolski mediji.

image

Clara i nogometaš su se pritajili

DAVID OLLER/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Ovaj ljubavni trokut, koji je puknuo još prošlog ljeta, toliko je zaokupirao svjetsku javnost da su se u tumačenje poteza i nagađanje što će se dogoditi uključili i mnogi stručnjaci.

Novinarka Lorena Vazquez koja je stručnjakinja za kolumbijsku pop zvijezdu, toliko da je nazivaju "Shakirologinja", komentirala je pojavljivanje Piquea i Clare u javnosti za Marcu. Prije nekoliko tjedana par je viđen u javnosti, Clara ga je dopratila na utakmicu Kings League, a izgledali su sretno te su javno izmjenjivali nježnosti.

"Ljubili su se, grlili, mazili se u javnosti i tako pokazali da njegova veza jača iz dana u dan", rekla je novinarka koja nije zauzela Shakirinu stranu, ali kaže da razumije zašto je objavila tu pjesmu.

"Tražiti od Shakire da ima poštovanja za osobu s kojom ju je Pique prevario je komplicirano", kazala je Vazquez.

image

Kada su izlazili van, nisu se ustručavali razmjenjivati nježnosti

DAVID OLLER/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Otkako ju je Shakira objavila prije osam dana, pjesma naziva "Music Sessions #53" ima preko 158 milijuna pregleda, a ta brojka konstantno raste. Doduše u posljednjih tjedan dana Pique nije viđen s novom djevojkom, nego se s optužbama nosi sam. Tako je podijelio Casio kolegama na podcastu Kings Leaguea, a došao je i Twingom na posao.

Ovih je dana i otišao iz Španjolske, viđen je u Parizu, gdje je gledao košarkašku utakmicu Paris NBA, između Detroit Pistonsa i Chicago Bullsa. Nogometaš je kraj košarkaškog terena bio u zvjezdanom društvu, naime družio se i pozirao sa supermodelom Irinom Shayk. Što je na to rekla Clara, još se ne zna.

Linker
18. travanj 2024 22:10