KRAJ ROMANSE

Nakon samo mjesec dana pukla ljubav Petea Davidsona i Emily Ratajkowski

Emily je nedavno izašla na spoj s umjetnikom Jackom Greerom, a paparazzi su ih snimili kako se ljube. Pete također nije gubio vrijeme te je prošlog tjedna čak tri puta viđen u društvu kolegice Chase Sui Wonders.

Čini se da Pete Davidson i Emily Ratajkowski ipak nisu novi holivudski "it" par. Samo mjesec dana nakon što su se manekenka i komičar po prvi put pojavili zajedno na javnom događanju, Page Six je izvijestio kako je njihovoj romansi došao kraj.

"Njihov odnos prešao je u prijateljsku zonu", ispričao je izvor blizak paru i istaknuo da je "to oboma u redu".

Podsjećamo, Davidson je ljetos izašao iz desetomjesečne veze s reality zvijezdom Kim Kardashian, a Emily je u rujnu podnijela zahtjev za razvod od supruga Sebastiana Beara-McClarda zbog glasina o njegovoj nevjeri. Ratajkowski i producent bili su u braku gotovo četiri godine te dijele jednogodišnjeg sina Sylvestera.

image

Poljubac Emily i umjetnika Jacka Greera

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

O njihovoj se vezi počelo šuškati početkom studenog, a istog su se mjeseca pojavili zajedno na košarkaškoj utakmici New York Knicksa u Madison Square Gardenu u New Yorku. Za vrijeme tekme neprestano su se došaptavali, razgovarali i smijali, a izvori su tvrdili kako se jedno drugome jako sviđaju.

image

Chase Sui Wonders i Pete Davidson

LAUREN MENOWITIZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Međutim, Emily je nedavno izašla na spoj s newyorškim umjetnikom Jackom Greerom, a paparazzi su ih snimili kako se ljube. Pete također nije gubio vrijeme te je prošlog tjedna čak tri puta viđen u društvu svoje kolegice iz serije "Bodies Bodies Bodies", Chase Sui Wonders, a zanimljivo je kako je i s njom otišao na utakmicu u Madison Square Garden.

Linker
19. travanj 2024 17:55