prevara

Nakon prevare brak Adama Levinea i trudne Behati Prinsloo ‘u užasnom je stanju‘

Nakon što je tiktokerica objavila kako je godinu dana bila u vezi s američkim glazbenikom, počele su se javljati i druge žene kojima je slao lascivne poruke: On se ispričava i tvrdi da mu je obitelj najvažnija, a slavna mankenka - šuti

Nakon što je sredinom rujna Tik Tok influencerica Sumner Stroh objavila video u kojem se raspričala o navodno godinu dana dugoj aferi s američkim glazbenikom Adamom Levineom, pjevačem grupe Maroon 5, počele su se javljati i druge žene kojima je slao lascivne i neprimjerene poruke.

I dok skandal oko preljubničke afere i poruka kipi u američkim medijima, Adam Levine i njegova trudna supruga, bivša Viktorijina anđelica Behati Prinsloo, bar u javnosti, prave se kao da je među njima sve u redu.

image

Sumner Stroh objavila je i poruke koje je izmjenjivala sa Adamom Levinom

TIK TOK/PLANET/PROFIMEDIA
image

Nek‘ se dijete zove kao ti

TIK TOK/PLANET/PROFIMEDIA TIK TOK/PLANET/PROFIMEDIA

Naime, par koji čeka treće dijete snimljen je nedavno u šetnji Santa Barbarom sa kćerkicama Dusty Rose i Gio Grace s kojima su išli na pik nik u obližnji park.

No izvori bliski paru tvrde da je situacija među njima daleko od idilične i da im je brak na prilično klimavim nogama. Kažu i da još nisu došli do točke kada bi krenuli svatko svojim putem, ali Adam Levine u velikoj je nemilosti svoje supruge pogotovo nakon što je tiktokerica među ostalim objavila da joj je Levine rekao da će svoje dijete nazvati njenim imenom.

image

Obitelj snimljena prije nekoliko dana u Santa Barbari

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezin video na Tik Toku u jednom danu vidjelo je 13 milijuna ljudi, a poruke drugih žena objavljene su u raznim američkim medijima. Pjevač se u vezi skandala oglasio samo jednom i to na svom Instagramu profilu.

"Moja žena i moja obitelj su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu. Biti toliko naivan i dovoljno glup da riskiram jedino što mi je uistinu važno bila je najveća pogreška koju sam mogao učiniti. To se sigurno više neće ponoviti. Preuzimam punu odgovornost i zajedno ćemo to prebroditi", poručio je.

A to tek treba vidjeti, jer lista žena s njegovim lascivnim porukama iz dana u dan sve je dulja.

Linker
15. travanj 2024 22:08