Nova ljubav?

Nakon prekida s 25-godišnjom manekenkom, DiCaprio ulovljen s 22-godišnjom bogatašicom

Maria Beregova je odrasla u Švicarskoj, gdje je pohađala privatne škole, a trenutno živi u Londonu gdje se priprema za preuzimanje vodstva nad obiteljskom farmaceutskom kompanijom.

S obzirom na njegovu reputaciju, malo će biti onih koje će iznenaditi vijest da je Leonardo DiCaprio snimljen s tamnokosom djevojkom na jahti u Saint Tropezu. Daily Mail odmah ju je identificirao kao Ukrajinku Mariju Beregovu, koja ima 22 godine te se nedavno vratila korištenju djevojačkog prezimena nakon što se razvela od supruga, unuka desne ruke Muammara Gaddafija.

Beregova je odletjela na jug Francuske nakon što se razvela od osam godina starijeg Ahmeda Masouda Abdelhafida, a fotografi su je ulovili s friško slobodnim glumcem. Naime, ovih je dana objavljeno da je Leo nakon četiri godine prekinuo s djevojkom Camilom Morrone, i to nekoliko mjeseci nakon što je ona napunila 25 godina. Naime, društvene mreže odavno bruje da Leo ne može imati djevojku stariju od četvrt stoljeća, a otkako je Camila napunila rođendan odbrojavalo se do trenutka kad će postati bivša.

Beregova je odrasla u Švicarskoj, gdje je pohađala privatne škole, a trenutno živi u Londonu gdje se priprema za preuzimanje vodstva nad obiteljskom farmaceutskom kompanijom.

Stoga ne čudi da na Instagramu dijeli fotografije luksuznog života koji živi. Kad je riječ o Instagramu, ona prati Leonarda, no on ne prati nju na toj društvenoj mreži.

Linker
24. travanj 2024 08:48