ajoj!

Nakon nezgode na setu, Jennifer Aniston više nikada neće pasti na pamet ponoviti istu grešku

Glumica je s fanovima podijelila kroz što sve mora prolaziti na snimanju popularne serije, a sve zbog svoje neopreznosti.

Nezgode na snimanjima su vrlo često, a u to se uvjerila i glumica Jennifer Aniston, koja trenutno snima treću sezonu serije "The Morning Show". Naime, Jennifer je za potrebe snimanja morala nadograditi svoju preplanulu put, no zaboravila je na ključni korak prije samog nanošenja fake tan-a.

"Napomena: ruke i stopala morate namazati losionom prije nanošenja proizvoda za samotamnjenje, inače ćete završiti kao ja", napisala je na Instagramu uz nekoliko fotografija sa snimanja.

"Ovo je ljubav", dodala je Aniston ispod fotografije na kojoj jedno stopalo drži sudoperu, a vizažistica Angela Levin ga pere od ostataka proizvoda za samotamnjenje koji se očito nije pravilno upio u kožu.

Njezinoj kolegici Reese Witherspoon cijela situacija bila je prilično neočekivana pa joj je prokomentirala "Čekaj, zar stvarno?".

Jennifer je također objavila fotografiju na kojoj nosi kacigu i naočale za vožnju buggyjem, kao i snimku dok drijema između kadrova.

Aniston je prethodno rekla da se nada da će u trećoj sezoni njezin lik Alex Levy "možda pokušati ostvariti ljubavnu vezu neke vrste.

"Voljela bih vidjeti kakva je Alex s intimnošću, bilo sa ženama, bilo s muškarcima. Jer to je nešto što mislim da bi bilo stvarno nespretno i mislim da bi bilo zabavno istražiti tu nespretnost pokušaja", rekla je Aniston za People.

Linker
17. travanj 2024 05:12