SVI NA OKUPU

Nakon napisa o hladnim odnosima s Victorijom, Nicola objavila obiteljsku fotku

Nicola je na Instagramu podijelila objavu punu ljubavi u čast svoje bake Bunny.

Nicola Anne Peltz američka je glumica najpoznatija po ulozi Bradleyja Martina u dramskoj seriji A&E Bates Motel, a naInstagramu je podijelila fotografije s obitelji te odala počast svojoj baki Bunny. Na jednom video isječku se vidi i njezin suprug Brooklyn Beckham.

"Sretan 94. rođendan našoj kraljici! Tvoj osmijeh je toliko zarazan da obasjava svijet. Volim te svim srcem. Hvala ti što si sunce naše obitelji", poručila je Nicola ispod fotografije na kojoj pozira u bakinom zagrljaju.

"Velika mi je čast biti ovdje na tvoj rođendan, danas mi izgledaš tako prekrasno. Hvala ti što si me pustila u svoju prekrasnu obitelj", govori pak Brooklyn Nicolinoj baki u videu.

U jednom trenutku može čuti kako Bunny govori Brooklynu: "Tako si drag, hvala ti", prije nego što se zagrle.

S druge strane, iako su se prošlog ljeta jako ‘lajkale‘, Nicola i Brooklynova mama Victoria nakon svadbe u travnju prilično su zahladile svoj virtualni odnos.

Iako ponašanje na društvenim mrežama ne mora značiti da je nešto krenulo po zlu, u većini slučajeva je vrlo simbolično. Dok smo mi u Hrvatskoj radosno gledali što sve Victoria Beckham i njena obitelj objavljuje na društvenim mrežama za svog boravka u Hrvatskoj, njena snaha baš i nije bila oduševljena, zapravo bila je potpuno ravnodušna.

Tako se svjetski mediji bave analizom međusobnog odnosa na Instagramu između Vicki i njene snahe Nicole Peltz. Naravno nitko ne očekuje da mladenka svojoj svekrvi ‘lajka‘ baš svaku objavu, ali neki propusti su vrlo znakoviti.

Naime, nakon vjenčanja Nicola je lajkala samo pet od 131 objave koje je na Instagram stavila modna dizajnerica. U istom je razdoblju bivša Spajsica lajkala samo šest od 35 objava svoje snahe Nicole. Ipak, sudeći po posljednjim objavama o svađi nema govora, mlađi i stariji naraštaji uživaju na različitim dijelovima svijeta i ne obaziru se na analize medija i fanova.

Victoria je na svom Instagram profilu objavila najnoviju fotografiju svoje majke Jackie Adamas i oca Anthonyja dok poziraju uz obalu i slave 52 godine braka.

"Vaš brak nam je svima inspiracija", poručila je Victoria.

Linker
24. travanj 2024 23:06