poslala važnu poruku

Nakon moždanog, Sharon Stone otkrila da ima tumor

Osim što je otkrila da ima tešku dijagnozu, opisala je i cjelokupno iskustvo u bolnici koje i nije bilo baš pozitivno.

Glumica Sharon Stone zabrinula je obožavatelje, objavivši na društvenim mrežama da ima problema sa zdravljem. Naime, na Twitteru je otkrila da joj je otkriven tumor koji je morala odmah ukloniti. No, to nije bio jedini problem jer je glumici krivo postavljena dijagnoza, a dogodila se i greška pri samoj operaciji.

"Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netočnu proceduru. Ovaj put dupla epiduralna. Kad se bol pogoršala, otišla sam po drugo mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji se mora izvaditi. Poruka damama: nemojte se praviti da nije bitno, potražite drugo mišljenje. To vam može spasiti život. Do potpunog oporavka će mi trebati četiri do šest tjedana. Hvala svima na brizi. Sve je dobro", napisala je Stone.

Njezini obožavatelji pružili su joj podršku i dobre želje. "Hvala na informaciji o traženju drugog mišljenja. To bi doslovno moglo spasiti nečiji život. Uvijek si tako iskrena i pažljiva", bio je jedan od komentara.

image

Sharon Stone na ovogodišnjem FIlmskom festivalu u Cannesu.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, Stone je 2001. doživjela moždani udar i imala je samo pet posto šanse da preživi. Nije mogla hodati, nije dobro vidjela niti čula.

"Kad sam izašla iz bolnice, jedva sam hodala. Nisam vidjela na lijevo oko i nisam čula na lijevo uho. Tri godine se nisam mogla ni potpisati, a morala sam ponovno učiti govoriti. Oporavak je bio mukotrpan, ali borila sam se svim silama da budem bolje", ispričala je glumica jednom prilikom.

Tada se nažalost morala oprostiti s karijerom, a na male ekrane vratila se tek 2010. kada je pristala glumiti gostujuću ulogu u seriji "Zakon i red: Odjel za žrtve". "Bilo je to čudno za mene, ali htjela sam vidjeti mogu li ponovno glumiti", rekla je glumica.

Linker
23. travanj 2024 17:38